Najlepšia cestovná kancelária

katkabrt38
4. jan 2018

Prosím,prosím naj cestovna kancelaria?potrebujeme ist do Bulharska a nevieme sa rozhodnut cez ktoru,prosím poraďte🤗🤗🤗🤗

katkabrt38
autor
4. jan 2018

Prosím,prosím naj cestovna kancelaria?potrebujeme ist do Bulharska a nevieme sa rozhodnut cez ktoru,prosím poraďte🤗🤗🤗🤗

kengurica
4. jan 2018

Naj?... Kolko ludi, tolko chuti. Nikto nevie, co uprednostnujes na dovolenke, ci klud, relax, zabavu, rusny zivot, ciste more, pamiatky, ci nieco pre deti....aky standard, ceny.... To su veci, od ktorych to zavisi, nikto nevie, ake preferencie mas ty..... Pohladaj si rezort, ktory ti vyhovuje, a potom si jednoducho vygoogli najvyhodnejsiu cenu.... Dost ludia nadavaju na TIPtravel, ale kto hlada low cost, ten si chvali.

fednaja
4. jan 2018

Bulharsko ponúka fakt skoro každá cestovná kancelária. Treba si obehať niektoré a zistiť, kde majú najlepšie ceny a aj podľa toho sa rozhodnúť

hettinka
4. jan 2018

My chodíme prednostne so SATUR alebo s GLOBTOUR ... nechodíme na extra drahé dovolenky. Sú to zabehnuté CK, s kvalitnými sprievodcami, aj keď všade sa nájde aj niekto menej dobrý, alebo menej skúsený, menej ochotný.
Za tie roky sa už poznáme aj s predajcami v našej pobočke, už asi vedia, čo očakávame a pomôžu nám vybrať.
A máme dve kancelárie, kde sme boli sklamaní, takže určite viac nepocestujeme s Kartago tours a Turancar. Dovolenka bola OK, ale sprievodcovia o ničom a celkovo slabý servis CK ... ak si mám všetko vybavovať na mieste pobytu sama, to nemusím ísť cez CK. Ulakomili sme sa na nižšiu cenu, takže nie vždy je dobré ísť po najlacnejšej ponuke.

A ešte celkom vydarené Chorvátsko robí české CK Vítkovice tours, to sme objednávali cez internet, v podstate naslepo, a boli sme veľmi spokojní, super animátori, o deckách sme ani nevedeli, že ich máme 🙂

amenka77
4. jan 2018

My sme boli 2x so Saturom v Bulharsku a 1x s Turancarom a v oba pripadoch maximalna spokojnost

j1110
4. jan 2018

My sme boli s fifo a ideme zas

karkulka1
4. jan 2018

My sme boli s Fifom a bola to super dovolenka, vynikajúca delegátka a potom ešte pred tým s Globtourom - hotel OK, ale delegátka mizerná. Ja si vyberám najprv destináciu a hotel a podľa recenzií (nielen slovenských) sa rozhodujem. V podstate sme ešte nikdy neboli sklamaní.

1mata
4. jan 2018

Satur, priplatis si ale mas istotu ze budes naozaj v podmienkach ake ti naslubuju.

radkamikic
4. jan 2018

2x s tiptravelom..raz busom a raz letecky a vzdy vsetko ok...jedine co mi vadi su vecne nespokojni slovenski turisti.... doma ranajkuju suchy rozok ...tak v hoteli kde maju na ranajky kazdy den vyber slave sladke zeleninu ovocie pindaju ze je to stale to iste...😉.

juliet8
4. jan 2018

My sme boli v Bulharsku so Satur a max.spokojnost, s cartagom som bola v Egypte pred niekoľkými rokmi a bol taktiež skvelý delegát

sentravel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jarka52
25. apr 2018

Mám typ na dovolenku v Bulharsku, priamo pri pláži

katkabrt38
autor
26. apr 2018

@jarka52 mozes mi povedat nieco viac o tom,kde to je ako je tam a tak,mozes aj fotky poslať,budem velmi rada

bonaquaba
3. máj 2018

a Malta mate nejake skusenosti? a typy na cestovku dakujem

kilkumadur
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
supolienka5
Autor odpoveď zmazal
Zobraz