Najlepšia cestovka na Slovensku?

barborage
27. máj 2019

Ahojte 🙂
Chcela by som poprosiť o radu. Cez akú cestovnú kanceláriu chodíte na dovolenky ??? Naša zatiaľ každá dovolenka bola z Nemecka cez nemeckú cestovku a teraz v auguste by sme chceli letieť zo Slovenska z KE do Grécka. Poznám z reklám len Kartago tours a Hydrotour ale žiaľ recenzie su strašné. Ďakujem 🙂

korunka1
27. máj 2019

Tento rok je myslím jedno , ktorá CK to bude. Aby si sa mala ako dostať do cieľa, je chaos s letenkami, letmi, skracujú turnusy, rušia lety atď.

barborage
autor
27. máj 2019

@korunka1 no presne takéto recenzie som čítala z min. roka ... ohľadom skracovania turnusov a zamieňania hotelov atď. Tak si ma veľmi nepotešila ale tal niečo nájsť musím teda chcem

dskjhfdlkdjhl
27. máj 2019

@barborage najlepsie je, ked si vsetko clovek zorganizuje sam. My na ziadnu dovolenku nechodime cez CK, vsetko si vybavime sami a zatial sme vzdy boli spokojni.

jaris84
27. máj 2019

@barborage my chodime kazdy rok cez KOALA a este sme nemali problem. Stale letime z KE( Bulharsko, Grecko, Turecko)

barborage
autor
27. máj 2019

@dskjhfdlkdjhl no to je tiež možnosť a úprimne obdivujem ľudí kt. takto cestujú ale ja som strachoput 😂😂😂

barborage
autor
27. máj 2019

@jaris84 ďakujem pekne 🙂 idem pozrieť 🙂

janulla1
27. máj 2019

my sme minuly rok leteli z KE do Bulharska cez ferrotour a super vsetko 🙂

janinque
27. máj 2019

INVIA

amenka77
27. máj 2019

@barborage firotour, Satur, turancar

borihh
27. máj 2019

My sme už niekoľko rokov verní Invii, vždy spokojnosť 🙂

dskjhfdlkdjhl
27. máj 2019

@barborage tak my chodime casto na dovolenky, vzdy len sami organizujeme a vzdy max. spokojnost-nie je na tom nic tazke.

hettinka
27. máj 2019

@barborage Satur

hettinka
27. máj 2019

@borihh Invia nemá vlastne zájazdy, sú iba sprostredkovateľska agentúra a platíš viac, ako by si zaplatila priamo v cestovnej kancelárii

ladyflybird
29. máj 2019

@dskjhfdlkdjhl môžem sa opýtať cez ktoré stránky objednavas hotel, letenky ?

dskjhfdlkdjhl
29. máj 2019

@ladyflybird to je rozne, zalezi vzdy od toho, kam letime.

etnatn
29. máj 2019

Na som za to ísť na vlastnú päsť, ale tento rok robíme výnimku, ideme na AI cez Satur, inak INVIA je dobrá na vyhľadávanie atď, ale konečnú dovču by som cez nich nebrala..

marse
29. máj 2019

my buď koala alebo Satur... tiež plna spokojnosť.

ladyblcha
29. máj 2019

apple travel

dzina007
29. máj 2019

My sme v minulosti chodievali cez kartago a nikdy problem nemali. Vzdy boli aj delegati k dispo. Tento rok ideme opat cez kartago tak ividime ci sa nieco pomenilo alebi nie. Ale zatial verim ze vsetko bude ok a nenastanu ziane zmeny.

korunka1
29. máj 2019

Tento rok majú všetky naše cestovky problémy s lietadlami a týka sa to takmer všetkých destinácii čo čítam. Bude ho husté. Nám napr. Tatratour preložil let z Ke do Blavy, čo sme odmietli. A dúfam, že nezakríknem, Kartágo cez Appletravel malo let z Ke.

dkethe
29. máj 2019

@korunka1 a preco su taketo problemy vo velkom?

korunka1
29. máj 2019

Kvôli Boeingom spadnutým, stiahli z obehu 737 max a musia to spoločnosti látať ako sa dá. Do Egypta napr. veľa CK rušili 11-12 dní a majú len 8 a 15 dní

kajka72
1. aug 2019

odporucame Satur, neodporucame Inviu a už vôbec nie Pegas t..r ...velmi zla skusenosť

zuzka_puska
7. sep 2019

@dskjhfdlkdjhl cez aku ste nakoniec boli?? My sme boli cez kartago a uplne super. Ziadny chaos, lietadlo nemeskalo ani minutu, hotel sme mali ten ktory sme vybrali a bol uzasny 🙂 Urcite by som cez kartago este niekedy sla.

dskjhfdlkdjhl
7. sep 2019

@zuzka_puska ja som pisala, ze my nikdy nechodime na dovolenky s cestovkou, vsetko si riesime sami, takze si si asi pomylila nick.