Ahojte,nie som v tomto zbehlá...Prosím,poraďte,kedy sú najlepšie ceny dovoleniek a ak aj viete,ktoré CK.Rozmýšľam na Vianoce kúpiť spoločný darček pre celú rodinu,len neviem ,či až potom nie sú....
popravde je ale malo rodinmnych izieb a vacsina rezortov funguje na +1 alebo +2 pristeliek uz pri dvojkovej izbe.
Inak vlani som mal vyhliadnute asi 5-6 veci v roznych krajinach a cena bola rovnaka od decembra do jula :D
Lacné má celkom Kartágo, Fisher ,ale treba si hodnotenia hotela napr.na Google vyhľadať zvlášť, niekedy sú veľmi zlé. Aspoň 4 z 5 mať musí za nás. Aj Tip Travel , má aj lacnejšie-čiže samozrejme horšie hotely. Boli sme s nimi, aj naši viac krát. Najviac sa mi pozdáva Hydrotour, tento rok sme boli s nimi 2x. Ja odmietam byť s puberťákom natlačená v jednej izbe, od mala má svoju izbu, takže hľadám iba rodinné oddelené a apartmány. Sledovala so ceny-Kos- kúpili sme hneď na konci oktobra rod. izbu. Nebol veľký príplatok ,ale hneď na druhý deń zmizli úplne z ponuky a opäť ich dali do ponuky asi o mesiac, ale už za vyššiu cenu. Do leta dosť stúpla cena rod.bungalov to bol. Cca o 700 eur, presne neviem. No a Cyprus keď sme asi v januári kupovali, tak tam sme brali apartmán a cena poskočila možno o stovku max a dlho bol ešte v ponuke , ale tento hotel nebol tak obľúbený oproti tomu z Kosu. Napriek tomu sme si viac užili Cyprus. Hotel pre nás nie je dôležitý. Potrebujeme len súkromie, čisté uteráky, prádlo a aby po mne šváby neliezli.
Ja som poslednú dovolenku začala hľadať už v októbri cca. Hotel ktorý sme si nakoniec vybrali sa do februára vypredal a poslednú izbu predávali o 30% drahšie ako sme kupovali my. Kľudne sa začni pomaly rozhliadat, najmä ak idú aj deti, lebo ako bolo napísané, rodinných izieb je malo a výpredaje sa ako prvé. Ja chodím väčšinou cez Der Touristik, čiže na Slovensku kartago a fischer
Akurát riešim letnú dovolenku (2+2) a zatiaľ ma ponuky Satur, Kartago, Cedok ☺️ zvykli sme chodiť cez rakúske/nemecké cestovky do Turecka ešte v máji (do polky decembra vždy zaplatené), ale teraz chceme v júni a najlepšie mi zatiaľ vychádza Satur (Grécke ostrovy). Veľa cestoviek spúšťa predaj až ku koncu novembra, tak je možnosť aj cakat
Ja tu este upozornim na to, ze recenzie na Google su absolutne irelevantne, kedze tam moze napisat kto chce a co chce, aj ten, co tam nikdy nebol.
Pokial chces rodinnu izbu pre 4 osoby napriklad, tak je najlepsie kupovat co najskor. Lebo tie izby su prve prec a je ich malo. Urcite necakaj na last minute, tie ceny nie su vobec nizke a lepsie vyjde first moment. Zalezi ale aj na tom, ze kedy chces ist a kolko osob.