Najhoršie skúsenosti z dovolenky v Chorvátsku

11. mar 2025

Ahojte,

zaujímalo by ma, aké najhoršie skúsenosti z dovolenky v Chorvátsku ste si odniesli domov? S Egyptom sa spája faraónova pomsta, tak či niečo takéto ste zažili aj pri Jadrane.

majlo1234
11. mar 2025

Nie, ale raz sme mali otravu z jedla. To sa vsak moze stat hocikde

terezka1947
11. mar 2025

Zatiaľ,po cca 7pobytoch, žiadne.

ika02
11. mar 2025

Ahoj, ak nestúpiš na morského ježka a nedostaneš úpal, nič Ti nehrozí! Už si to👙🐬🌴☀🍦🍷🏊‍♀️⛵

januska12323
11. mar 2025

V Chorvátsku žiadne

kiki68
11. mar 2025

Max pomerne nevludny personal, co mal asi dost. Ale inak nic take, vacsinou prijemne vsetko a ked sa cosi stane, to sa moze stat aj doma .

miruska655
11. mar 2025

Okrem úpalu nič a to sme teda prešli x y reštaurácii keďže nevaríme a chodíme po rôznych reštikách

rozovykon
11. mar 2025

chybou bankomatu mi zozralo kartu (nedala sa vybrat) cash len 100 eur zhruba na začiatku pobytu.
Vďaka bohu za servis banky a promtne riešenie problemu, potom som uz platila len mobilom.

stanulienkat
11. mar 2025

Nic. Mozno pichnutie morskym jezkom. Po vyse 20 rokoch sme natrafili v Chorvatsku na jezka. Dovtedy som ho nevidela. Len na Pagu.

elfi1
11. mar 2025

Nam sa sice nic traumatizujuce nestalo, ale posledne roky tam tiez zvyknu byvat poziare (mali sme aj my v priamom prenose oproti na Braci aj asi o dve dedinky dalej - u nas nastastie nie). Potom su tam pomerne uzke cesty a miestni soferi tam sialene jazdia, tak treba davat pozor. Tiez spomenuti jezkovi mozu zneprijemnit pobyt. Ale to asi vsade mozes na nieco taketo natrafit. Tiez zalezi, ci si v hotely, alebo v apartmanoch. My sme chodili do apartmanov v mensich dedinkach a tam byva problem so strmými uzučkými cestami, problem vytocit sa a zaparkovat

mikella912
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
liv1
11. mar 2025

@mikella912 to je jednoznacne chyba Chorvatska 😂😂

lusilla
11. mar 2025

Neopravnene nam odtiahli auto, ziadna pomoc, ziadne pravo nic, zaplat, to co sa u nas dialo v BA v 90 rokoch tak tam praktizuju zrhuba teraz. Policia sa tvarila ze o nicom nevie, konzulat mi povedal ze toto sa tam deje teraz bezne ze je to ich najnovsia zabavka zarabania na turistoch. Ze nam miestny prepichli clnok pre deti, dovod bol lebo tam nemame co hladat a to je ich plaz, bola to plaz v kempe kde nemal mat nikto pristup. Rovnako nas vyhanal domaci na tom istom mieste ale ina plaz, ze mame vypadnut ze to je jeho sukromne uzemie. Peniaze z turistov su im dobre ale ked sa maju vzdat neakeho komfortu tak to uz im nebolo po voli. V oboch pripadoch tam bolo miesta a miesta ziadna makarska kde je hlava na hlave. V zasade to boli situacie co sposobila ludska hlupost a chamtivost s cim sa stretnes vsade na svete, ano zazili sme ju len v HR lebo tam chodime casto, v turecku som bola len raz a vsetko v pohode keby ze tam chodim tak casto ako do chorvatska verim ze aj tam natrafim na idiota, do talianska chodime castejsie aj ked nie tak casto ako do chorvatska a tam som sa nestretla s takym arogantnym chovanim, tam na mna akurat hovorili stale nemecky ale to bolo pred xy rokmi teraz uz sa to nedeje.

daan1920
11. mar 2025

Rotavirus, okrem mladšej dcéry nám trom bolo zle, staršia dcéra dve noci po sebe na infuziach. Zadar pred dvoma rokmi

mantava
Včera o 09:04

Pozri príspevok odo mňa z 20.februára 2025.

mantava
Včera o 09:07

Ten rotavírus o ktorom píše daan1920 je v okolí Zadaru každoročne. Trvá 24-48 hodín a pomerne často si vyžaduje hospitalizáciu najmä detí resp. starších ľudí. Vyskytuje sa najmä v auguste ale bol rok, kedy bol aj na začiatku leta.

anulllka
Včera o 21:49

Tri pichliace z morskeho jezka v palci. Este roky som citila bolest v tych miestach. Raz nam ukradli tam ukradli paradnu osusku.

aurinia
Včera o 21:57

@mantava my sme tu celoročne a este sme žiaden rotavirus nemali