Najbližšie miesto pri mori z Košíc do Chorvátska

masri
19. jún 2024

Ahojte
Prosím chcem sa vás opýtať potrebujem vedieť najbližšie miesto z Košíc do Chorvátska pri mori, preto máme malé deti a ideme autom , cca koľko trvá cesta.
Ideme prvý krát do Chorvátska, viete nám poradiť ako nájdeme apartmán za dobrú cenu a pri vode ?

Máte realnu skúsenosť?

Ďakujem krásne.

vanilkovazmrzka
19. jún 2024

Crikvenica a ubytovanie si najdes na bookingu presne podla svojich poziadaviek

domiklik
20. jún 2024

@vanilkovazmrzka no tak v Crikvenici nájsť apartmán pri vode za dobru cenu v júni je celkom obtiažna záležitosť... Nehovorím o tom, ze toto mesto, resp. Oblasť je situované do kopcov, teda ak aj úbytko uvádza 100 m od mora (vzdušnou ciarou),tak to reálne môže byť 15 minút slapania do kopca... Inak mesto pekne, vhodné pre deti, ale fakt musíš mat apartmán pri mori

vanilkovazmrzka
20. jún 2024

@domiklik tak to uz je na jej preferenciach. Niekde musi ubrat na narokoch, je nerealne ocakavat v sezone lacne ubytovanie, rovno na plazi, na prvom najblizsom mieste kde pojdu vsetci. A este na poslednu chvilu.

Ked chcem lacne ubytovanie, idem dalej, alebo ked chcem ist blizko, musim pocitat ze tam bude plnka, draho, a v sezone mozno uz aj nic volne.

toccara
20. jún 2024

@masri ked som bola mala otec mal sluzobny byt v Labine, na plaz sme chodili do rabacu, dodnes mam odtial krasne spomienky. Skus pozriet booking. Nieje to miesto ako crkvenica-plna turistov