Naj oblasť v Chorvátsku

michaelaur
31. jan 2017

Žienky,maminky...prosìm o radu.Chcela by som ìsť prvý krát s rodinou k moru-do Chorvátska,ale netuším kam.Ktorù oblasť máte obľúbenú a ktorej sa radšej vyhnúť? Aj cenovo výhodné.. Ďakujem🙏😘e

alyn
31. jan 2017

Ja len za seba- veľmi sa mi páčila flora na Peljesaci, len je to dost juzne ale da sa odtiaľ spraviť vylet na Korculu aj do Dubrovnika, tam zhora lanovky som videl zatiaľ najkrajší vyhlad v Chorv. Podľa mna oveľa krajšie ako sever, aj ked mne sa páčila aj Pula, tam ten kemp Stoja, skvela poloha na poloostrovceku. Na to ze je to sever tiež veľmi pekne.
Veľmi ma sklamal Rab, úplne o ničom..boli sme s rocnou dcerkou toto leto. vsade same lode, jedine sever bol pekný ale ked som na nete kukla ten resort dráhy jak svina, nechápem kto da tolko peňazí za obyc Chorv. A tam zas nebol dobry prístup do vody kde sa mi to najviac pacilo. Zabudla som názov tej severnej časti Rabu.

alyn
31. jan 2017

Aha a pacilo sa mi ze Pula je dost rozvinutá oveľa vacsia ako iné mestecka kde som dovtedy bola, ten kemp bol krásny, a celkom fajn snorchlovanie, boli tam rybičky celkom zaujimave(nie vsade bývajú). Plus z Puky sa da nájsť kopec výletov, lodami. Asi tam by som sla s deťmi kedue je to blízko.

alyn
31. jan 2017

http://www.booking.com/hotel/hr/holiday-homes-s...
To je ten kemp je tam aj vidno cely poloostrov, vlastne každý ma vlastnu plaz keďže je kol do kola a bývate hneď pri mori.

alyn
31. jan 2017

Este doplnim my sme bývali v stane)) lebo som tam teraz nahodila a ze tyzden v tom domceku 678e)) platili sme oveela menej, za auto a za stan

dornios
31. jan 2017

My radi jazdíme do splitu.

michaelaur
autor
31. jan 2017

@alyn Ďakujem pozriem 😉

janinah
31. jan 2017

Primošten

mamicka1313
31. jan 2017

ahojte, ja som tiez mamicka, prestahovali sme do Nemecka a robim tu pre cestovku Ullmann-Reisen. (www.ullmann-reisen.cz) ak by ste chceli, môžete mi napísať, mame v ponuke mnoho apartmanov v Chorvatsku s vlastnou dopravou, ale aj kvalitnych hotelov. Za vyskusanie nic nedate, mnohokrát sme lacnejší 🙂

hettinka
31. jan 2017

@michaelaur moj top-tip je Drvenik, je to pod Makarskou, takže cesta je dosť dlhá
okrem toho ostrov Krk - Baška, alebo Sv. Filip i Jakov a Vodice

tiež ma sklamal Rab, ale bola som tam len na 1 deň na výlete na jednej pláži (San Marino) a tiež Brač, pláž Zlatni Rat ... krásne na foto, pekné vidieť, ale nie na celú dovolenku

možno keby si dala vaše požiadavky, čo od dovolenkového miesta očakávate, či rušno, kľud, menšie kamienky, piesok v mori, chcete šnorchlovať a hladáš "život" v mori ...

jankalukasova
31. jan 2017

@michaelaur tak to je veľmi individuálne... ja mám najradšej, keď je to total zapadákov... mali sme jedno miesto na ostrove korčula.. najbližšie potraviny boli 5km a viac ako autom sa nám oplatilo chodiť člnom. Dom stojí na pláži, ktorá len pre hostí a podobne... toto sú veci, ktoré vyhľadávam ja... ale niekto má rad mesto, ruch, stánky, reštiky.. a podobne.. tiež pláže... ja mám najradšej tie kamenné alebo vybetónované platne, kde sa dá dať v pohode lehátko... niekto to neznáša a chce piesok... takže ťažko povedať.

angelitaa
1. feb 2017

Ja som zase bola na Rabe ale na v mieste Lopar a tam to bolo super. Vsade piesok tak mne to velmi vyhovovalo a je to aj ideálne pre deti.

womankc
1. feb 2017

@michaelaur za mňa Brela a Primošten , mám to tam rada a najkrajšie miesto , čo som bola bol ostrov Mljet , nádherne tam bolo aj Korčula pekná a krásne bolo aj mestečko Trstenik na Pelješaci, tam je tiež pekne

alyn
1. feb 2017

my sme boli aj v Lopare, sice krasna pieskova plaz, ale akurát brutal fukal vietor, total nervy som z toho mala som povedala ze nikdy pieskova plaz. islo to vsade, do veci, do oci, do kocika (cely kocik od piesku). vôbec som si to neuzila, skor som bola uplne vystresovana, lebo vietor bol taky ze kazdu minutu som musela uplne zavriet oci a chranila som aj dcerku aby jej nesiel piesok do oci, odfukovalo osusky. No zazitok na cely zivot. Inak vraj Lopar je z Rabu najlepsia cast pre deti.