Nadváha a dovolenka pri mori

16. júl 2023

Dobrý deň, som mladá baba bez detí 26r. Avšak celý život sa trápim kvoli kolísavej váhe. Aktuálne sa mi nepodarilo schudnuť a mám 85kg/170cm. Chcem isť na dovolenku k moru konečne po rokoch ale mám strach že budem jedina obluda. Ako sa vy pozeráte na mladé baby s nadváhou na plaži/kupalisku? Pomyslite si niečo? Aké plavky zvoliť?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
16. júl 2023

Aktualne sme pri mori. Na plazi som videla uz tolko ludi, ze absolutne neviem, kto mal aku postavu😉 Ako som uz pisala vcera v podobnej diskusii-ostatnym ludom budes ukradnuta.

ptvw
16. júl 2023

Neriešim, a podla mňa nikto nikoho nerieši, by si musela byt celebrita aby v dnešnej dobe niekto o teba "prejavil záujem" ze by mal potrebu ta okukovat

darinaslay
16. júl 2023

realne nikoho nebudes zaujimat, v dobrom .

veselo_neveselo
16. júl 2023

Daj si plavky, ktore su ti pohodlne a vobec sa netrap kvoli vahe. Vselijaki ludia dovolenkuju a zarucuem ti, ze nebudes so svojimi par kileckami navyse vobec vytrcat.

lavender94
16. júl 2023

Prečo by som sa mala čumieť po cudzích ľuďoch? Je to neslušné a sú mi ukradnutí. Ja chápem, že asi nie je pre každého príjemné odhaľovať sa keď ma nadváhu, ale nechápem prečo si myslíte, že to okolie nejak rieši. Vy tiež riešite ľudí na ulici keď si myslite, že budú vás?

lvulik
16. júl 2023

Pozri, žijeme len raz, práve tu a práve teraz. Nie o 20kg menej, nie o pár tisíc eur viac na účte.
Tak zi a uži si dovolenku najviac ako sa dá 😊❤️

peter0123
16. júl 2023

Kvôli zdravotným poblémom mám vyššiu váhu ako ty, mám dvojdielne plavky /tankiny. Od mora sme sa vrátili pár dní dozadu, ver mi nikto to nepozeral boli tam aj ženy 100kg+v bikinách . Uži si dovolenku a oddíchni si

taga
16. júl 2023

Jemine, vobec sa tym netrap!
Sama mam nadvahu a boli sme pri mori a skonstatovali sme s muzom, ze ludstvo stucnelo vseobecne.. dakedy drviva vacsina zien bola stihla, ze tie kyprejsie naozaj vytrcali, teraz vacsina je take baculkove postavy, ze normalne sme chudu museli hladat.. a hlavne, naozaj je to kazdemu uuuuuplne jedno! Chod! Uzi si more, slniecko, oddych,a raduj sa zo zivota 🤗

vanilkovazmrzka
16. júl 2023

Nebudes jedina obluda, nemusis sa bat.

lubkovaandrejka
16. júl 2023

Ahoj, kvoli vahe sa netrap, su aj podstatnejsie veci v zivote, plavky si vyber take, ake sa ti budu pacit a budes sa v nich citit fajn. Ja tiez nemam modelkovske miery a nerobim si z toho tazku hlavu. Uzi si dovolenku ;)

gemerka17
16. júl 2023

Váhu vôbec nemáš nejakú hroznú. Normálne si kúp bikiny. Hlavne nie celé plavky na mladú babu. Na plaži je fakt kde kto a s tvojou postavou tam bude ešte veľa mladých bab. Keby si mala 150 kíl a viac tak vtedy by ti to mohlo byt nepríjemné.

yoxinka
16. júl 2023

Ja keď som pri mori užívam si pohodu, rodinu, more, slnko. Riešim seba a svoju rodinu, ostatok pláže mi úplne ale že totálne ukradnutý. A myslím, že tak to má 99,9% ľudí pri mori. Absolútne nikoho tam nebudeš zaujímať. Boli sme pri mori pre týždňom, videla som tam stovky ľudí, kto mal akú postavu alebo čo, netuším, neviem, nemapätám, je mi to totálne jedno.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bublinka1426
16. júl 2023

mna vobec cudzi ludia nezuajimaju, je to kazdeho vec. moznio by som sa skor zhacila, kebyze prejdes okolo mna naha :D....alebokebyze dakto prejde okolo mna nahy, lebo to napriklad moc nemusim

bublinka1426
16. júl 2023

@vanilkovazmrzka myslim ze autorka vobec obludou ani byt nemusi, ma 170cm ...obluda je pre mna aj zena, co ma 50kg a trcia jej kosti...a je umela so silikonami...

eeffka
16. júl 2023

Vahu nemas taku zeby si musela chodit v habite, hlavne si vezmi pohodlne plavky nie 2snurky do zadku a nikoho nebudes zaujimat( to v dobrom) mna vedia zaujat zeny ci slecny co maju plavky mimo svoju fyzicky ligu 🤣

vanilkovazmrzka
16. júl 2023

@bublinka1426 ma nadvahu.

adrianap83
16. júl 2023

Asi si fakt dávno nebola pri mori 🙂 tam naozaj nikto nerieši postavu cudzej ženy. Naozaj sa netráp dopredu. Uvidíš, prídeš tam a bude ti z toho smiešne, načo si to riešila. Ja napriklad jedine pri mori nosím kratšie sukne, tam fakt nikto nekuká na moju celulitidu. Tu nenosim.
Uzi si fajne more, bazén, jedlo, oddych, výlety, knihy, čokoľvek, čo ľúbiš!

zuzubb007
16. júl 2023

Normalne plavky si vezmi, kde ti nebude trcat to co nema a nikdo si ta nebude vsimat, ak si das nevhodne tak to sa aj ja osobne pozriem a poviem si ci sa neciti zena ako vyzera zalezi vsetko ako sa oblecies

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alenamihal
16. júl 2023

vo svete si nikto nikoho nevsima..ja som bola naucena ist rano do obchodu v pyzame a vsetci ma mali v prdeli...to len slovac si vsima este aj prd okolo druhych hahaha...uzi si dofcu a tak si dobry kokteil ...

zeldia
16. júl 2023

Je mi úplne jedno ako kto vyzerá v praci, na ulici, v bazéne, na pláži, v reštaurácii kdekoľvek nic ma do toho nie je ani čo ma oblečené ma netrápi. Niektoré veci sa mi nepáčia ale koho už len zaujíma moj názor….

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
exina144
16. júl 2023

Plavkové šaty napríklad zakryjú pekne aj brucho aj zadok .
Ale netráp sa,nebudeš jediná s kg navyše 🙂
Podstatné je aby si sa ty dobre cítila,na iných sa kašli.

zeldia
16. júl 2023

@zuzanockamt @alenamihal ale no tak z akej zaprdenej diery ste vy dve došli

alenamihal
16. júl 2023

@zeldia a tvoj problem je aky ??? to ty si asi presne z tych ,co si vsima asi vsetko na cloveku ,vsakze??? staci ten tvoj koment a vsetko hovori o tebe hahaha

petamich
16. júl 2023

ja osobne si obcas vsimnem akurat tak tie, co maju super postavu a poviem si, ze to je kocka, este aj muzovi ukazem 😂 ostatnych nejako neregistrujem

jarnajar
16. júl 2023

Tak ja neviem, mne práve pobyt pri vode, či už more alebo dedinské kúpalisko vždy zdvihne sebavedomie, lebo dokonalé telá sa obvykle dajú spočítať na prstoch jednej ruky 🙂

maminkadeticiek
16. júl 2023

Smiem sa priznat...?Ja sa divam a aj sa v duchu pohorsujem,ked vidim mladu kocku, ze ako toto mohla na sebe dopustit?!Sama makam,cvicim,nemam postavu zadara po 2 detoch a je to super pocit moct sa sebavedomo vyzliect.Pozri,vykasli sa na takych ako som ja,chod si uzit dovolenku,za to to nestoji,btw muzom sa fakt pacia aj plnsie zeny!A ak ta vaha trapi,co by mohla v takom krasnom veku ako mas,chod k dr,nech ta vysetria,poslu na stitnu zlazu,skus prip.investovat do vyziv.poradcu ci trenera do posilky a buduce leto moze byt len a len tvoje 🤩❤