Dobry den,
prosim vas, nabijacky na telefony/hodinky, holiaci strojcek, to vsetko moze ist do podpalubia? Ci to treba zbalit k sebe do lietadla 🙂
Dakujem
Nabíjačka je bezpečná tá môže ísť hocikde. Obmedzenia sú pre niektoré batérie.
do prirucnej si ber iba nevyhnutne veci. Nabijat telefon si mozes i v lietadle, staci ti mat len kablik. Vsetko ostatne - nabijacka, vybrator, strojcek, kulma a zbierku licitied i omietok si daj do velke batoziny do podpalubia.
@enmery dakujem. Aj zehlicku na vlasy? Ja letim asi po 25 rokoch. Naposledy ako decko s rodicmi 😀
Aj žehličku na vlasy.
@egonsk no pozor, vibrator moze mat vlastnu vstavanu nabijatelnu bateriu a tym padom ma ist do prirucnej batoziny. A co sa tyka tych licidiel a omietok - tak ak by si bol zena a vrazal do kvalitnej kozmetiky nemale peniaze, tak by si vedel, ze tieto veci do podanej batoziny ani nahodou nedas, ale mas ich pekne v bezpeci prirucnej batoziny. Raz by si plakal nad znicenym pudrom za 50 EUR a viac by si tu chybu neopakoval.
Pozor na externe nabijacky, tie len do prirucnej. Moj kufor naposledy takmer neodletel so mnou. Myslela som si ze ju mam v kabelke a bola v kufri.
@katarinaba 😀 pravda veru
@jenn7 to su power banky, ze? Tie neberieme 🙂
@katarinaba zariadenie s bateriou, ak je bateria v zariadeni - nie volne a zariadenie je vypnute, moze byt bez problemov v podpalubnej batozine… vratane telefonov, tabletov, notebookov… (to uz je potom otazka pripadneho poskodenia a pod.) - kvoli holiacim strojcekom a inym “vrciacim” a vibrujucim veciam sa sice casto volaju cestujuci k batozine, ale len za ucelom vypnutia a zabezpecenia proti pripadnemu opatovnemu zapnutiu…
@kacusik69 vychadzala som z info, ktore ma letisko na svojej stranke.
@kacusik69 dakujem 🙂
Môže.