Na Kapverdy v júni

gabrielita87
1. okt 2013

Ahojte vsetky modrokonicky 🙂

chcela by som sa spytat ci by mi vedela niektora z Vas napisat, ci sa oplati ist v juny (resp. prelom jun - jul) na Kapverdy?
Chceli by sme ist na ostrov Sal len by som chcela vediet ci tam v tom case uz bude voda na kupanie? Pripadne ci je tam uz dost teplo.
Nie sme ziadny otuzilci 😢 mame radi trocha teplejsiu vodu, tak 26 stupnov a viac 🙂 . Ak mate niektora skusenost dajte
mi vediet, pripadne aj hotel v ktorom sa Vam pacilo. Dakujem mockrat, krasny den

kapverdanka
22. okt 2013

@gabrielita87 Ahoj Gabika.
Kapverdy sú vhodné na návštevu celoročne. Hlavná turistická sezóna je od októbra do apríla. Najteplejšia voda je od septembra do novembra, teda ak môžeš,posuň svoju návštevu 😉
V júni býva na Kapverdských ostrovoch približne 23-25°C, more má však 20°C. Pre teba asi málo 😝.
Ak sa chceš dozvedieť viac, pravidelne prispievam novinkami a informáciami na: http://www.kapverdske-ostrovy.sk/turisticke-inf...
Prípadne mi napíš správu. Teraz som doma, takže ak budem vedieť, odpíšem pomerne rýchlo.

marulka83
22. okt 2013

@gabrielita87 my sme boli v septembri 2009 na ostrove Boa Viata v hoteli Riu a bolo uuuuuuuuzasne uzasne 🙂))) velmi odporucam 🙂)) velmi pekny ostrov, ktory este nie je prilis dotknuty turistami. Nocny vylet za korytnackami bol zaujimavy, divoky 🙂)) dsj si poradit ohladom pocasia, aby ste nemali chladnejsie.

gabrielita87
autor
25. okt 2013

Ahoj kapverdanka, mockrat dakujem za info. Velmi by sme chceli ist na Kapvery a prejst si ostrov Sal krizom krazom, ale taktiez si uzit vodu. A kedze sme buduci rok limitovany, ze mozme ist len v juni (prelom jun jul) tak budeme musiet vybrat nejaku inu destinaciu, kde bude uz aj voda na kupanie 🙂 dufam, ze sa nam to podari, a vyberieme nieco exoticke, nerada by som skoncila pri Turecku a podobne. . .Co by si mi poradila ako skusena cestovatelka? Dakujem mockrat, prajem krasny den a aj vikend G.

zooeynka
9. dec 2018

@kapverdanka ahoj, odporucila by si ist na kapverdy januar/februar? Pozeram weby a priemerna teplota vzduchu ze 21 stupnov??? To je nejak malo, ako to ze tam je sezona celorocne?