Ahojte, prosim vas poradte mi, čo všetko mam zobrať na dovolenku pre moju ročnu dcérku.. Nechcem niečo zabudnuť doma, tak preto ma poteši každa jedna odpoveď. Ďakujem
hlavne lieky,popripade aj antibiotika nech detska lekarka predpise,take vseobecne,no a potom klasika oblecko,oblubenu hracku..
okrem jedla oblecenia,hraciek a plienok, zober teplomer,vlhcene obrusky-vela, 🙂, a krem n opalovanie pre deti
Ahoj, my sme boli minuly rok, to mali nasi chlapci 1 a 2 roky a zislo sa nam: opalovacie kremy 50, trickove plavky, topanky do vody (maly este nechodil aj tak sme mali rozrezanu nozicku...), kybliky, lopatky (prehrali sa cele hodiny), plavacie koleso pre babatka, oblubene hracky a knizky, lieky (od teploty, kasel, hnacka, na stipance, dezinfekcia, na sopliky, teplomer)
plienky,mlieko ak je na UM,LIEKY - tie nam poradila detska Dr. ktore treba vziat - urcite aj Fenistil kvapky, kvapky do uska a do ocka, biogaju ak by vas nieco crevne prekvapilo, roztok ked je dieta dehydrovane zvracanim a hnackovanim, panadol detsky, sudocream, na vyrazky zo slnka po slneni je dobra tee trea vodicka, sirup proti kaslu, teplomer detsky. Potom oblubene hracky, niake DVD ak pozera rozpravky a je moznost ich tam pozerat, farbicky, pexeso, nalepky. Do vody - veci na hranie, koleso, lopatka a kyblik musi byt !!! 😀 😀 siraky na hlavu, topanocky do mora - ak je kamienkova plaz. A hlaavne veeeeela veeeeela dobrej nalady, trpezlivosti a hlavne nech mate krasne pocasie 🙂
lieky na teplotu ,hnačku,alergie....