Ahojte babenkY. Včera sme si vybavyli enc krabičku Chorvatsku. Stiahli sme si aplikáciu len sa do nej nevieme zaregistrovať. Aj sme im písali na mail. Odpísali co mame vypnite ale v systéme nás nepusti
Vieš platiť kartou aj keď nemáš krabičku. Nemusíš keš
@basska_b treba vedieť chodiť my chodíme o deň skôr pre spíme niekde cestou a na druhy deň pokračujeme. Za 10 rokov sme asi raz stali v kolone okolo 30minut lebo sme chodili cez týždeň tam aj späť. Len teraz nám to takto blbo vyslo
@di1234 krabička sa automaticky aktivovala. Máme tam kredit 45 eur. Dá sa sa dobiť kredit aj cez sms alebo kúpiš woucher na benzínke. V aplikácii si vieš pozrieť zostatok a zaplatíš kartou je to rýchlejšie. Skúsime sa popýtať domácich ešte
@petronela1305 no neviem ja s touto krabičkou skúsenosti nemám, ale v Júli sme boli v Chorvátsku, prešli sme mýtnou bránou, zobrali lístok a na ďalšej sme ho úplne bezproblémovo bez ďalšieho zaplatili kartou. Neviem ako teraz, vtedy ešte nebolo vďakabohu toľko ľudí v Chorvátsku. Nečakali sme vôbec.
@di1234 nie kvôli kolonam sme ju brali.je to oveľa pohodlnejšie. Žiadne starosti s papiermi peniazmi, vieme ju aj známym požičať keď by chceli samé výhody. A tuším o rok ci dva by všetko malo byt elektronicke
@petronela1305 no ja len hovorím, že keby vám to náhodou nešlo dá sa pohodlne platiť aj kartou bez kreditu vopred etc. Toť vsio 🙂 peknú dovču
teraz sme sa vratili z HR a teda necakali sme nikde ani cestou tam, ani naspäť. Všetko islo rychlo, najhorsie bolo asi 3auta pred nami, za 3 minuty sme opustali branu...nevidim ze by to bolo extremne rychlejsie s enc
Ďakujem za odpovede aj keď nepomohli. Treba sa naučiť poriadne citat
@petronela1305 lebo všetky čo sme ti napísali nevieme ako fungujú ENC krabičky keďže sme ich nikdy nevyužili. Dokonca si ani nepoložila žiadnu otázku v príspevku len si tam napísala na každú skúsenosť nejaký argument. Takže čítať vieme, neboj sa ty nič.
Ja len, ze ak sa vam to nepodari rozchodit, cakacky pred 2 tyzdnami boli zheuba rovnake, ci mas krabicku, ci platis kes