Ahojte prosim skusenejsie,
Co povazujete za dolezite zobrat na dovolenku autom (HR) s dietatom +- 1r, pripadne co ste zobrali a nevyuzili?
Ideme na dlhsie takze potrebujem baliaci plan, aby sme predisli stresu 😀😀
bezne lieky, odsavacka soplov, klobuky na hlavu, plienky, plavky, oblecko, kolesok/rukaviky, nova hracka do auta.
formicky a bazenik kupis aj tam,
@dominidi okrem spomenuteho kocik, postielka, umele mlieko (pokial pije), 50 krem. Topanocky do vody, podlozku na plavanie (nafukovacku), koleso na plavanie. Ale vela z tych somariniek kupis aj tam, keby si zabudla 🙂
V Chorvátsku kúpiš úplne všetko, netreba zbaliť pol domácnosti
Snáď nezabudni doma pas pre dieťa, peniaze berieš, mizno niečo z lekárničky a všetko ostatne tam kúpiš
@pribinak viem ze v HR kupim vsetko rovnako ako u nas, chodim tam kazdy rok na niekolko mesiacov takze pomery aj miesto poznam velmi dobre..ale poznam maleho a bude potrebovat par dni na aklimatizaciu, je to velmi senzitivne dieta, takze sa urcite nejaky cas do obchodov nedostanem, preto sa pytam na skusenosti
@dominidi kameru. Ak budete chcieť posedieť vecer na terase v druhej izbe, alebo čokoľvek, my už kameru berieme všade aby sme nemuseli ležať o 9vecer v posteli na dovolenke. Do aute ti toho veľa netreba. Predpokladám, že pôjdete na noc. Rocne dieta ti skoro celu cestu prespi. Tablet ročnému preboha nie😨🙏
@simona20201309 ono ja mu ho normlne nedavam, ale ak by mal nahodou plakat, pride mi to lepsia moznost jednorazovo ako cestovat 10 hodin..
Ked chodite na noc ako idete? Vstanete nadranom a tak nalozite dieta alebo rovno vecer na cestu?
@dominidi ja tiez suhlasim s nazorim vyssie, ze tablet nie... Ak reve, tak zastavis a spravite prestavku... Tych par minut revu prezijete... My sme chodili nad ranom. Deti, kym boli malicke sli spat vecer uz nachystane na cestu, v noci som ich budila poslednych, nakojila, prebalila, do vajca a sup do nastartovaneho auta a slo sa...
@dominidi my ideme vzdy vecer na spanie, napr okolo 8. Sice sme tam potom rano zavcasu, ale deti cestu celkom prespia. Skusala som aj tak, ze dat doma spat a prelozit do vajca, ale mala sa zobudila a dlho v aute bojovala, nez zaspala. Samozrejme, kazde dieta je ine a inak to nesie.
Repelent 😅
Doklady, penazenka, plavky😂 a este stan, vedierko a lopatky na plaz...