Dievčatá, čo je vaše must have na dovolenku? Bez coho si neviete predstavit pohodovu dovolenku. Ideme o chvilku moru tak ma zaujima bez coho by ste sa nezaobisli. Deti 7 a 5.
S dvoma detmi Dettol 😁 neviem ake su tie tvoje ale moje capnu aj na rovnej ceste...vsade so sebou, posluzilo aj ako dezinfekcia na ruky...a opalovacie kremy, ako som minuly rok na Zakynthose zaplatila 30e za 50faktor niveu, nosim z domu v dostatocnom množstve
Ak idete lietadlom, nezabudni žuvačky. Aby deti neboleli ušká od zaľahnutia.
presne tak, dezinfekcia, krémy a lieky na všetko možné, stuple do uší. Všetko ostatné kúpis - ale toto by som brala ako nutnosť, nakoľko v rezortoch vela veci nemaju a načo kupovať predražené, ked mozes zbalit z domu....
Pre mňa Nasivin do nosa, nakoľko okamžite po prílete prvú noc sa zobudím na to, že nemôžem dýchať, mám upchatý nos z klímy. A nejaké štipce na prádlo, ak tam fúka nech preprané plavky nehľadám po zemi v rezorte.
Au pair.
Pasy, peniaze a dezinfekcia na cestu a nejaké veci do lietadla žuvačky, cukríky, desiatu . Hocičo zabudneš sa všade vo svete dá kúpiť drogéria, oblecko ,hocičo
a opaľovák na vlasovú pokožku :D
Stuple do usi, skrabosku, norethisteron, magnesium, melatonin. Toto si beriem do kabelky, ak by mi stratili batozinu. Ostatne nie je az tak dolezite
4P poistenie pas peniaze a proseco ( to si kupis v duty free
@mamina7070 sampus kupis aj v lietadle, my sme tak kupili na Ch de G uz pri boarding zone, leteli sme na Silvestra pred polnocou, a komu by napadlo, ze sampus kupeny na letisku bude mat vybuchujuci uzaver🤣, ako to buchlo (boli sme este na zemi, meskali sme asi kvoli ohñostrojom), letuska nam ho vzala q
A muzovi vynadala😂. Hanba na mraky🙈
Loptu, hracky do vody, pantenol a vlastne osusky ( na zabratie oblubenych lehatok aj ked sa to nema 🙈)
@tenerifka veru mohli keď je to na Silvestra 😄 mňa to napadlo spontánne lebo nám niekoľko hodín meskalo lietadlo a už som nevedela co kupit v Duty free od nudy, tak ma napadlo ze šampanské sa nestrati😄 potom som štyri hodiny v lietadle trpla ci nevybuchnu 😄
Ani sme ho tam nedopili ostalo na izbe😄
Poistenie a kreditná karta
Všetko, čo už bolo spomenuté: no pre mňa je ešte jedno must have a to nalepovacia podprsenka😇doklady, telefón, poistenie musia byť, ale toto je pre mňa top vychytávka
Uv tričká, pokrývka hlavy, slnečné okuliare, spf krém 200 ml na osobu na týždeň, panthenol telové mlieko, základné lieky, repelent, fenistil gél kvapky, dithiaden reid do zásuvky, dezinfekcia....ale záleží kam a s akým servisom ideš 😃
Niečo na spálenú pokožku, určite sa niekto niekedy pripáli viac ako treba 🤣
Čítačka elektronických kníh
Moje must have sú doklady, peniaze alebo karta, poistenie a kniha. Ostatne si viem zaobstarať tam 🤣 a samozrejme dobra nálada musí byt
3P - pas, poistenie, peniaze
@sulavikova toto ma upútalo, keďže akurát riešim bezramienkovu podprsenku. Ako sa v nalepovacej cítiš, keď je veľmi teplo?
Nie je to nepríjemné? 🙂
Ja odporucam zakladne lieky, pretoze mozes mat penazi, kolko len chces, ked si niekde, kde tie lieky proste nemaju. Kamarat bol nedavno na Kube, poslal fotku z lekarne, kde boli len prazdne police.
Lieky proti hnačke. Hlavne do Turecka a Egypta😀
@beronsche joj, ku správe som sa dostala až teraz. Doma to bol taký čudný pocit, keď som si podprsenku skúšala. Ale po letných dňoch strávených vonku, kde ťa neotravujú ramienka alebo vylezený drôtik z kostice. Pre mňa fakt vychytávka🥰
Platný pas a poistenie 😁 všetko ostatne si vieš kúpiť aj na plazi či v rezorte