Prosim o skusenosti - letime do USA, potrebovala by som vediet, ci mozem vziat so sebou detske hipky v skle, takisto aj sunar ci si mozem jednu davku vziat do flase, alebo ako to najlepsie vyriesit. Dakujem vopred za rady. 😉 😉
problém nebude, len sama pre seba aby si to mala v niečom, čo sa dá znovu uzatvorit, pretože ti všetko daju ochutnať (aj horucu vodu v termoske 🙂
Hippky mozes, tekutiny tiez, ale mozu ta poziadat, aby si si z toho odpila. www.tsa.gov
Mozes. Mne robili vacsie problemy vo Viedni. Ak mas originalne balenie este neotvorene,tak to ti nemusia dat ani ochutnat. Ale mlieko vo flaske urcite budes musiet ochutnat.
cez vieden som presla uz aj s 10timi sklenenymi vyzivami a 1,5 litrom vody a aj vsade inde takto chodievam.. nikdy mi nikto nerobil problem pri kontrole,v blave raz chceli odpit z tej velkej flasky vody,inak nic. ale lietam len po europe.
ja som nebrala v skle, stravu som si dala do avent via poharov,ale myslim ze nebudu robit problemy ani ked to ponesies v skle, vsak parfem nesies tiez v skle 😉 ja som brala 2 asi 300ml pohare s vodou, a jednu 200 flasku a v pohodke, UM som mala take jednorazovo nadavkovane v sackoch, origos balenie,ale aj tak ti daju vsetko ochutnat, a odpit a nakoniec to vsetko este preskenuju. s mnozstvom vody si nelam hlavu, mozes zobrat kolko chces ked mas drobca.