Môžem odísť z dovolenky pri mori skôr?

19. aug 2022

Ahojte, momentálne som na dovolenke pri mori. Odlet máme 28.8. Chcela by som sa spýtať, či už z osobných alebo zdravotných dôvodov je možné odletieť skôr? Napríklad lietadlo do Bratislavy odlieta odtiaľto v nedeľu aj v stredu 24.8. Viem, že sa mám spýtať na to delegátky ale chcem vedieť, či je to možné. Išlo by len o jedno miesto v lietadle pre mňa. Ďakujem.

marsmykkok
19. aug 2022

ak nie je plné lietadlo mohlo by to ísť. Prípadne po vlastnej osi zohnať letenky niekde na okolité letiská (Viedeň, Katovice, Brno atd)

ukulela
19. aug 2022

V prvom rade by to miestouselo byt volne. V druhom rade je to ta osya leyecka spolocnost? Resp CK? Musis salen pytat.

autor
19. aug 2022

@ukulela je to tá istá cestovná agentúra, miesto 12 dní by som potrebovala odísť po 8

autor
19. aug 2022

Oprava cestovná kancelária

zmrzlinka2021
19. aug 2022

Pravdaže, ak je miesto v lietadle ale pravdaže zvyšné zaplatené dní ti prepadnú

matovicova
19. aug 2022

Nie je to také jednoduché, pretože za prebookovanie letenky sa platí, častokrát aj viac ako stála pôvodná letenka. Ak to je nízkonakladova letecká spoločnosť. Treba aby ti to prezistili v leteckej spoločnosti, to skôr na centrále kde si dovolenku kupovala. Nemyslím si, že ti s týmto delegát pomôže.

Ako bolo vyššie spomenuté musí byť voľne miesto v lietadle, samozrejme nečakaj vrátenie peňazí za nevyužité služby a očakávaj možný príplatok za prebookovanie letenky.

Veľa šťastia 🍀

e1i
19. aug 2022

Treba aby bolo volne miesto a nová letenka.

namornicka
19. aug 2022

Stara letenka ti prepadne a mozes si kupit novu. Nevyuzite dni v hoteli ti asi tiez nevykompenzuju. Ale odist samozrejme mozes, ked sa na to pytas. Delegatka letenky neriesi podla mna, to zabezpecuju zamestnanci cestovky.

cheeta
19. aug 2022

CK si zväčša prenajíma celé lietadlo, alebo teda časť. Charterové lety...

Máš svoju vlastnú letenku?

autor
20. aug 2022

@namornicka
@cheeta keď ja mám spoločnú letenku s rodinou. No nič, dnes sa opýtam delegátky. Ďakujem za odpovede.

cheeta
20. aug 2022

No veď to. Tieto lety ...celkom by ma zaujímalo, ako to bude.

kamatopo
21. aug 2022

Zo zdravotných sa dá. Sestrnica si raz zlomila nohu tak jej to poisťovňa preplatila. Niekedy keď letíme tak je voľné miesto no napr. Teraz ani jedno. To je naozaj na delegatke.

marsmykkok
21. aug 2022

Ako si dopadla?