Ahojte, ako je to prosím s liekmi v lietadle? Viem, že sa môžu vziať do príručnej ale musia byť v pôvodnom obale? V podstate ide len o nejaké vitamíny, ktoré by som si len dala do jednej krabičky, nech nemusím brať všetky blistre. Ďakujem.
ja som mala lieky na tlak nadavkovane v tom tyzdennom davkovaci po pol tbl, plus zodac po celej tbl, samozrejme bez nazvov. ostatne lieky som mala v kufri. nikto nic neriesil.
ok, super, dakujem pekne 🙂
netreba v krabicke staci uplne blister
@mamina7070 práveže ani ten nechcem, chcem mať len samostatné tabletky vybrané z blistra...ale zdá sa, že to nebude problém
nie samozrejme ze nie najma ak su to vitaminy 😉 ja nosim bezne nadavkovane a to su neurologicke lieky na predpis plus inzulin ihly atd a nikde nebol problem
@mamina7070 ďakujem krasne 🙂
@mamina7070 Ihly sa daju prenasat v prirucnej? To je super teda. A nepotrebujes k tomu ziadne potvrdenie ani nic?
@rosavia roky nosím injekcie na riedenie krvi,aj pri osobnej kontrole,kde som vyberala celú kabelku sa na to nikdy nikto nepýtal. Nosím to v priesvitnom vrecúšku spolu s dezinfekčnými štvorcami,každá injekcia je v originál zatavená v priesvitnom blistri. Tento rok mi lekárka vravela,že na viacerých letiskách existujú aj špeciálne kontajnery na vyhodenie použitej injekcie,vo Viedni na letisku som našla.
@rosavia mam potvrdenie od svojej diabetologicky v a glictine ale nikto to nikdy nepytal skor je to kvoli senzoru co mam na tele (vacsinou na ramene) a kvoli kontrole scanerom (kontroluju ma zvlast)
ja nosim bezne separatne ihly pera vsetko aj nahradne a mam to v chladiacom vrecusku (musi sa prenasat v chlade) a nebol problem
najvacsiu kontrolu (musela som aj pero rozsrobovat pero s inzulinom) som zacila pri kontrole na vstupe v sastine ked tu bol papez Frantisek
ale teda ja mam aj taky preukaz diabetika s liecbou bezdovodne by som ihly nebrala
Dakujem za odpoved baby
nemusia