Ahojte baby ,
dosť blbá otázka , mám letieť do Ríma z Pešti , ale v tom čase mám dostať menzes , je to nebezpečné lietať počas menštruácie ? Ďakujem za odpoveď
Nikoleta
@nikoleta100 to ako vazne?🙈
@nikoleta100 zober vlozky s kridelkami a bude to v pohode😉
@dskjhfdlkdjhl doleti skor ako lietadlo?😁
Niekedy mám pocit že ma už nič neprekvapí a predsa...
@dskjhfdlkdjhl jeziiiiis, super 🙂
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁👍👍👍👍👍👍
ano viem ,ze sprosta otazka , ,ale ide o to , ze tie zmeny v tlaku atd ... ale, ok bez zbytocnych komentov prosim
@sapetka pozri nemusis reagovat , ja som sa slusne spytala , a ked je taka sarkasticka otazka , nemusis FAKT reagovat ,lebo ja nelietam kazdy den
@vikusjk dakujem velmi pekne 🙂
@nikoleta100 nie je za co ;) A kedy letis? Ja idem tiez do Rima, v pondelok, ale z BA 🙂
.@vikusjk ja letim 30.7. 🙂
baby, ale zasa - ak niekto leti prvy krat, nemusi vediet .... a ano, zmeny tlaku mozu mat vplyv na klrvacanie, ja som chodila po porode do hyperbarickej komory a tam mi sestricka hned povedala, ze sa mi moze zosilnit krvacanie tym tlakom, ze aj ona si musi davat pozir, aby "nepretiekla" ked ma menzes.
@nikoleta100 ak este nebudes krvacat, tak aj tak si pre istotu daj vlozku, aby si predisla nehode.
@nikoleta100 uplne v pohode mozes letiet nic sa ti nestane. Letusky si neberu cez menzes volno. Letela som aj cez ms aj pocas teho niekolko krat a nikdy nebol problem.A nemas ani dlhy let to si mozes aj na letiskach vymenit vložku ..
Neviem o tom, že by let mal nejaký vplyv na menštruáciu. Nie je to tehotenstvo ;)