Ahojte baby, ideme na dovolenku a na hoteli bude aj detský bazén( kvôli staršiemu synčekovi k bazénom chceme ísť, nech si to užije ) no moja otázka...mala bude mať 5 a pol mesiaca. Myslíte,že s ňou môžem aspoň na chvíľu do detského bazenika v hoteli? Keď ona sa taaaak rada kupka. ♥️ A bola by som zároveň rada keby sme celý čas spolu cela.rodinka 🙂 šli by ste? Alebo ste už boli s tak malými babom v bazeniku? Ďakujem za rady.
Nešla by som, stačí mi cítiť ten pach keď idem okolo detského bazéna. Čím viac cítiš chlór, tým viac je tam napiškane ;) určite máš krásne vyvoňané čistučké bábätko, neriskuj zbytočné infekcie
Min rok mal maly presne 5 mesiacov, ked sme boli na dovolenke a ani ma nenapadlo ho tahat do bazenov. S muzom sme sa striedali so starsou v bazenoch. My sme teda boli na horach, 2 kryte bazeny. Dceru som pri tom v pohode kupala v bazene od 6 mesiacov, ale v lete a v bazene, ktory bol len pre nas komplex, kde sme byvali.
Nie. Napije sa vody a mate po dovolenke
Urcite nie.
ja by som sa bala. v bazenoch je tolko chloru a kadejakeho bordelu, ze by mi to riziko kozneho ochorenia za to nestalo. my mame kryty bazen doma, chloru minimum a 11 mesacna sa v nom este nekupala. pri mori bola uz 3x, tam sa clupkala a pacilo sa jej, ale do bazenov ju do 3rokov neplanujem davat.
@matkahelka do 3 rokov? Uf. Ma nejake kozne problemy? Odporuca sa len do roka.a nie kvoli pokozke,ale aby sa toho svinstva dieta nenapilo,lebo ma este citlivy traviaci trakt...
Boli a maly ma normalne dve ruky a nohy, ziadne vyrazky ani z toho neoslepol, nevracal,.....
@zorkahorka preco uf? ze dieta nechcem macat v chlore a v kadejakom bordeli? susedin maly sa ako polrocny takto vyhadzal z letneho kupka a ma 3 roky a odvtedy stale nejake kozne problemy. chodievame viackrat rocne k moru, tam malu bez problemov macam x-krat denne, bazeny riskovat nebudem.
@matkahelka ten susedov syn mohol mat vrodeny ekzem. Aj nas ma ekzem, do bazenov chodi, samozrejme, vzdy ho musime natriet, inak sa to vzdy zhorsi. Myslim,ze po 3 rokoch zivota sa nic u dietata nezmeni.
toto je si myslím taká vec, kde sa budeš musieť riadiť skôr podľa seba. sú na to rôzne názory a niektoré mamičky majú s tým problém a iné zas nie
Ak idete k moru tak ju vezmi do mora
Ak nie nedávala by som ju do detského bazéna ešte