Môže ísť 5,5-mesačné bábo do hotelového bazéna?

27. nov 2022

Ahojte baby, ideme na dovolenku a na hoteli bude aj detský bazén( kvôli staršiemu synčekovi k bazénom chceme ísť, nech si to užije ) no moja otázka...mala bude mať 5 a pol mesiaca. Myslíte,že s ňou môžem aspoň na chvíľu do detského bazenika v hoteli? Keď ona sa taaaak rada kupka. ♥️ A bola by som zároveň rada keby sme celý čas spolu cela.rodinka 🙂 šli by ste? Alebo ste už boli s tak malými babom v bazeniku? Ďakujem za rady.

beatrice1111
27. nov 2022

Ak idete k moru tak ju vezmi do mora
Ak nie nedávala by som ju do detského bazéna ešte

beatrixx1525
28. nov 2022

Nešla by som, stačí mi cítiť ten pach keď idem okolo detského bazéna. Čím viac cítiš chlór, tým viac je tam napiškane ;) určite máš krásne vyvoňané čistučké bábätko, neriskuj zbytočné infekcie

amelie2017
28. nov 2022

Min rok mal maly presne 5 mesiacov, ked sme boli na dovolenke a ani ma nenapadlo ho tahat do bazenov. S muzom sme sa striedali so starsou v bazenoch. My sme teda boli na horach, 2 kryte bazeny. Dceru som pri tom v pohode kupala v bazene od 6 mesiacov, ale v lete a v bazene, ktory bol len pre nas komplex, kde sme byvali.

zorkahorka
28. nov 2022

Nie. Napije sa vody a mate po dovolenke

stanzi
28. nov 2022

Urcite nie.

matkahelka
28. nov 2022

ja by som sa bala. v bazenoch je tolko chloru a kadejakeho bordelu, ze by mi to riziko kozneho ochorenia za to nestalo. my mame kryty bazen doma, chloru minimum a 11 mesacna sa v nom este nekupala. pri mori bola uz 3x, tam sa clupkala a pacilo sa jej, ale do bazenov ju do 3rokov neplanujem davat.

zorkahorka
28. nov 2022

@matkahelka do 3 rokov? Uf. Ma nejake kozne problemy? Odporuca sa len do roka.a nie kvoli pokozke,ale aby sa toho svinstva dieta nenapilo,lebo ma este citlivy traviaci trakt...

jane1987
28. nov 2022

Boli a maly ma normalne dve ruky a nohy, ziadne vyrazky ani z toho neoslepol, nevracal,.....

matkahelka
28. nov 2022

@zorkahorka preco uf? ze dieta nechcem macat v chlore a v kadejakom bordeli? susedin maly sa ako polrocny takto vyhadzal z letneho kupka a ma 3 roky a odvtedy stale nejake kozne problemy. chodievame viackrat rocne k moru, tam malu bez problemov macam x-krat denne, bazeny riskovat nebudem.

zorkahorka
28. nov 2022

@matkahelka ten susedov syn mohol mat vrodeny ekzem. Aj nas ma ekzem, do bazenov chodi, samozrejme, vzdy ho musime natriet, inak sa to vzdy zhorsi. Myslim,ze po 3 rokoch zivota sa nic u dietata nezmeni.

monane
28. nov 2022

toto je si myslím taká vec, kde sa budeš musieť riadiť skôr podľa seba. sú na to rôzne názory a niektoré mamičky majú s tým problém a iné zas nie

stanzi
28. nov 2022

@monane Neviem ci je to len o mamickach, mne napriklad sama pediatricka povedala ze s tak malym dietatom do verejneho bazena urcite nie, hlavne ak je to dievcatko (kvoli infekciam…)