Mommy bag ako príručná batožina

1991michaela1991
10. jún 2024

Ahojte, letíme v lete na dovolenku cez Satur so Smartwings a chcela by som sa spýtať, či Vám povolili ako príručnú batožinu aj mommy bag od Childhome? Syn už má 2 roky, čiže vlastné sedenie, takže by bola bratá ako klasická príručná. Rozmerovo je o 5cm väčšia, ale keď ju úplne nepreplním, tak myslím, že by sa mohla zmestiť do povolených rozmerov, ale pre istotu som sa chcela spýtať na Vašu skúsenosť. Ďakujem🙂

lucia23529
10. jún 2024

Nám nikdy nemerali veľkosť príručnej batožiny. Ak by náhodou dáva sa to do takého stojana a tam stačí že sa to “narve”. 🙂

tenerifka
10. jún 2024

Zavolaju na teba policajtov, a bud ta zatvoria do basy, alebo zaplatis pokutu.
A teraz vazne, nebude s tym ziadny problem, uzi si dovolenku

syslik81
10. jún 2024

5cm nieje vela a narves to do rozmerov ... ryanar ako nizkonakladovka vacsinou meria-naposledy merali uplne kazdeho a hold kto nenarval do stojana si priplatil..ale to by si musela naplnit do prasknutia-takze neries a uzivaj dovolenku

1991michaela1991
autor
10. jún 2024

@tenerifka už sa mi raz stalo, že som nenarvala tašku do stojana, hoci tam bol fakt minimálny rozdiel a musela som teda nechať veci uložené na letisku, takže sa pre istotu pýtam, či už niekto cestoval s touto taškou s touto spoločnosťou a nebol problém...

hipuska
11. jún 2024

@lucia23529 to bol pokus o vtip? Mne to vtipné nepríde.
@1991michaela1991 radšej si ju neprepln. Každý môže mať inú skúsenosť, zrovna teba budú merať. Zbytočne sa budeš stresovať.

lucia23529
11. jún 2024

@hipuska čo som zle napísala ? 😀 moje odporúčanie a skúsenosť

hipuska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hipuska
11. jún 2024

@lucia23529 prepáč, nechcela som označiť teba

lakebabe
11. jún 2024

@1991michaela1991 nikdy v živote mi nemerali a nevažili príručnu , keď som letela cez cestovky so smartwings a to ich mam za sebou kvanta. Polka lietadla ma vždy ako prirucnu maly kufor na kolieskach a nikto neriesi. Jedine keď merajú tak s klasickými letmí typu Ryanair bez cestoviek, ale cestovky ozaj za moj zivot nikto neriešil.