Ahojte žienky,
pár dní dozadu som prosila o typy na baby friendly hotely. Predsalen sme jeden vybrali, bez odporúčaní a chcem sa spýtať či niekto z Vás, má s ním skúsenosti.
Vyzerá super, ako atrakcie pre deti, tak aj wellness pre nás dospelých.
Ak máte skúsenosti, sem s nimi🙂
📌
@vikusjk My ideme na 3 noci, čiže nie je to tak moc, aby nám resort nestačil. Čítala som recenzie na google a teda veeeeeľmi sa líšia... niektorí píšu že bolo všetko skvelé a niektorí, že otras a vyhodené peniaze. Tak sama som zvedavá, či sa to oplatí. No je to jedno z tých najlacnejších hotelov, čo som tu na Slovensku našla.
Je to tam nic extra neviem si predstavit tam byt tyzden...
@claire0611 Je to na úrovni, v blízkosti mesto. No je to pri hlavnej ceste, počítajte s tým, že v lone prírody nebudete.
Ja bývam hneď pri Miraj v najbližšom meste 🙂 A bola som tam asi 3x 😀 Je pravda, že veľa budujú, snažia sa to rozšíriť, so službami tam nemám dobré skúsenosti :-/ Ja osobne by som v našej lokalite radšej išla do Aquatermal Strehová 🙂
@claire0611 treba si uvedomit, ze vsetko tam su len exterierove atrakcie- ak sa ochladi, ci bude prsat, vo vnutri je len jeden mini bazen. a okrem toho je to resort uprostred nicoho, cize ak clovek chce ist na obed, ci zmrzku, len autom do mesta. s ohladom na nestalost pocasia by som odporucala hotely, kt.maju aj interierove atrakcie pre decka, aby v pripade nepriazniveho pocasia ste nesedeli v izbe.
Miraj ani zadarmo...stačí si prečítať recenzie na nete https://www.tripadvisor.sk/Hotel_Review-g274930...
Uff... tak rezerváciu ruším. Ďakujem za rady, baby a skúsenosť s Hotel AquaCity Mountain View má niektorá z vás?
@claire0611 tam super varia, izby su nadherne, ale v celom aquacity je strasne tazky a! nedychatelny chlorovy vzduch. kedze sa tam nevetra len klimuje. my sme boli teraz cez jarne prazdniny a viac nepojdeme. pre mna ten chlor je strasny brutal. ak mozem, ja oxporucam Permon, 2x rocne tam chodievame.jedlo uzasne, vyhlady ako z rozpravky, bazeny a wellnes top vramci Svk a po okoli su moznosti na krasne prechadzky
@claire0611 bývam v LC neviem si predstaviť čo by som robila v Miraji 3 dni. NA 3hod sa okúpať a tak ok ale na dlhšie čo ja viem.. Pozri Patince tie sú super...
@claire0611 zalezi, co skutocne hladas a aj za ake peniaze. Permon je sice uzasny, ale nie vsetci si ho mozu dovolit. Necitala som tvoje predosle prispevky, teda predosle temy, ze ake velke deti mas a co hladate. My chodievame do Tatier do hotela Hutnik I, vyborna polpenzia a dieta do 7,99r. zdarma ak platia dve dospele osoby, celkovo lacne a Hutnik II je este lacnejsi, ale tam som nebola. To je v lone lesa, Tatr.Matliare, na vychadzky a pobyt na horskom vzduchu super. Ale kupko jedine autom do Aqua City Poprad. Ak zas chcete kupalisko hlavne, tak aj v okoli BA su dobre kupka a lacnejsi je napríklad Velky Meder, pri nom mame chalupu a chodíme tam casto, aj ked teraz zdvihli ceny, zrejme kvôli korone, ale stale je to ok v porovnani napr. s AquaCity, ci Besenovou (kde sme tiez boli a je to asi top aquapark, aky sme doteraz zazili).
@claire0611 tiez som zvedava, kamoska tam bola hned po otvoreni a vraj to absolutne nestalo za tie peniaze. Odvtedy sa ale snad zlepsili, vela toho aj dobudovali. Aj ked je to take uprostred nicoho, cize ozaj len v rezorte sa zdrziavat.