Zdravím. Hľadáme s priateľom dovolenku na leto, chceme ísť do Chorvátska. Keďže chceme ísť do apartmánu bez stravy tak hľadáme nejaké mesto, mestečko alebo obec, kde je po blízku supermarket, obchod, pripadne trhovisko a pekáreň. Miesto, kde sa dá aj niečo vidieť, keďže nás nebaví celé dni sedieť na pláži a miesto, ktoré je niekde na severe Chorvátska. Ďakujem 😊
Zahreb.
Vsade, v letoviskach, su obchodiky v dosahu, jedine, ze by ste isli na samotu
Všade sú obchody, trhoviska a dokonca supermarkety ako lidl.
Ďakujem vám za tipy 😊
Ostrov Vir, je tam plno obchodov, plno pláži, plno pekárni, plno miest kam si sadnúť, najesť sa, dačo prejsť, pozrieť. Bola som aj v iných mestách v Chorvátsku na dovolenke no ostrov je ostrov. Ideme tam zas a znovu 🥰😊
Kam sa pozries mame obchody, restauracie atd, pokial nejdes naozaj na koniec sveta tak nezostanes hladna 🥰
Zadar, krásne mesto, s plážami a vybavenosťou..
Zadar, Split, Dubrovník, pre mňa je jedno z najkrajších Trogir. Vybavenosť je všade, supermarkety, markety na každom rohu.
podla mna vsade... vsak to su normalne mesta/obce... ci myslis, ze tam ludia nenakupuju a nepapaju... ? na makarskej ma obchody tak makarska, vedla je split, samozrejme brela, tucepi.. Najlepsie = vyber si miesto, sup na google maps a pozri si... 🙂
my sme sli do neznama pre nas, prvy krat na balkan :D a presne takto som vyberala hotel.. chcela som blizko promenadu, nie byt niekde medzi cestami, nejake obchody a tak... tak som sa tam "pozrela", kde je apartman, kde plaz, kde restiky, obchody, a ta promenada ci je obchodova/terasova, alebo len chodnik pri plazi alebo co.. :D odvtedy to robim naozaj vzdy.
Umag 😍 každý rok len a len tam.