Kupila som si dnes na rýchlo v predajni PEPCO, tento hrnček, myslela som si, že je to hrnček, ktorý využijem i na dovolenke na čajík, kávičku
Ale až teraz pozerám, ze v prívalovom letáku je písané maximálna teplota do hrnčeka 40°.
Co si do neho mam dat akože, alebo myslíte, ze by hrnček zniesol i vyššiu teplotu?
Ďakujem
No z pepca by som to neriskovala, takže iba ak dzusik do toho, v prípade čaju alebo kávy by som dala o 5 euro viac a mala kvalitu
Nerob to podľa mňa. Pri vysokej teplote sa z toho môžu uvoľňovať rôzne látky, ktoré sa ti dostanú do tela. Môj laicky názor, kľudne aj rakovinotvorne. Nestojí to za tie peniaze
Samozrejme neriešim peniažky, nevšimla som si... . Cez prestávku som prebehla, ze chcem hrnček kôli čaju, vyzeral, podobne ako som raz jeden mala.
Tak preto sa mi nezdalo ze nesmie ísť horúce do neho. Iny tam nebol u nas... Absolútne iba termosky 🙏🙄🤦🏼♀️
Toto je termo hrncek vyslovene na chladne napoje-mozno to udrzi dlhsie chladne.
Urcite nic teple,v ziadnom pripade horuce.
Osobne by som to utekala vratit.
Kup si nerezovy.
Moj ocino si do toho zalieva kavu a ma ho uz vyse roka a zatial nic tomu neni 😊 a presne taky isty ma
Možno ten plast nie je určený pre vyššiu teplotu a môže sa ti roztaviť, pripadne z neho uvoľňovať rôzne karcinogénne latky. Ak máš blocik, tak ho vrat, dolož si par EUR a kup si taký, ktorý bude zdraviu nezavadny a určený na horúce napoje