Ideme na Mauricius! Dievčatá, ktoré ste už tam boli, čo máme vidieť, ochutnať atď...?
@tanecnica82 ahoj! Samozrejme, ideme cez Firo. 2 dosp.os+dieťa 7 rokov, hotel ****, all inclusiv 5800 €. Ale boli aj lacnejsie hoci ***, ale pekné a allin tiež.
treba vidiet chamarel - 7 farebnu zem, vodopad, zaujimava ja exkurzia do tovarne na vyrobu rumu spojena s ochutnavkou. presli sme pol ostrova. treba si zobrat auto so soferom napr od Solisu, sofer je aj super sprievodca povodi vas na zaujimave miesta a vsetko vam porozprava. nie je to ani tak drahe a vela toho uvidite.
Ja som tam bola predvlani na svadob.ceste a ako spominala paura, to si treba kuk...;)
Ahojte baby,votriem sa Vam tu. My letime 9.2. Na dva tyzdne aj s 2 a pol rocnym syncekom.veelmi velmi sa tesime,len sa bojim tej cesty. Tiez by ma zaujimalo,vo tam urcite ochutnat,hrozne sa tesim na lici,manga a pod. Co sa tam da kupit? A doniest odtial? Cukor?:D som pocula,ze vraj maju vybirny:D
A letime z viedne o 22hej vecer s emirates,do dubaja ,len cca 5 hodin,tam cakame cca 3 a letime dalsich 6.nepamatam si to ale presne.ale tak nejako by to malo vyzerat.uz sa hrozne tesime.som malemu kupil taky kufor ktory je ako odrazadlo na kolesach a da sa aj tahat.teruki ci ako sa to vola:D tak sa uz doma na nom vozi:D haha
@liza68 urcite so soferom, ani miestny neodporucaju turistom si poziciavat auto, jazdia hrozne, bezne chodia na cervenu a ako sa im zachce. my sme mali sofera a bolo to super, ako chodil po ostrove,tak nam popisovat okolo coho ideme,hovoril o historii Mauriciusu a zodpovedal ti uplne vsetko, fakt boli namakani,to co vedeli oni o svojej krajine by som ja ani polovicu o slovensku nevedela povedat. mate vzdy nejaky plan co budete navstevovat,ale zastavi kde budete potrebovat. boli sme s rocnou,tak to bolo super,ze som mu povedala co potrebujem pre nu zohnat a on ta uz zobral tam,kde co zozenies.nemusis nic hladat, stresovat sa
@lukukuk
my sme boli v decembri a to tam bola akurat sezona zberu lici, inak vsetko ovocie bolo uplne perfektne, malej som davala ochutnavat vsetko a hrozne jej tiez chutilo. cele dni som tam pila dzusy z cerstveho ovocia.malej mi robili v hotely kazdy den presnidavky z cerstveho ovocia
Doporucujem priviezt z Mauricia vanilku-vela vanilky, je najlepsia aku som kedy mala.
Najrozsirenejsie ovocie je tam ananas-sladky ako med
Ak idete po vlstnej osi, doporucujem objednat dopredu cez internet sofera s autom na cestu z letiska do hotela, ak zoberiete taxi priamo na letisku, nebudu ochotni dohadovat sa o cene (vyuzivaju to, ze nemas inu moznost, si unavena/y a nakoniec budes suhlasit). Cestu naspat na letisko zozeniete priamo na mieste za polovicnu cenu ako cestu z letiska cez internet🙂
@liza68 ono to nebola pozicovna, ale skor agentura priamo na Mauriciuse, ktora zabezpecuje kadeake vylety, toto su oni . http://www.solis-io.com, zabezpecili nam sofera s autom, bol to rovno sprievodca, ten sofer za nas riesil uplne vsetko vratane vstupov.
Skusim..moment
@lukukuk nejde mi dať link priamo na neho, podla profilovky je to ten, čo stojí na lodi a má červené trenky 🙂
https://sk-sk.facebook.com/public/Ján-Pasiar
Baby ja Vám určite odporucam priviesť si trstinovy cukor, je najlepsi na svete a uz spomínanú vanilku. Určite sa zajedzte pozriet na miestne trhy , auto ked požiciat tak jedine so šoférom. My sme tak mali na cely den a vozil nas kade sme si zelali
@liza68 mozno trosku odveci,ale kolko cca vyjde taky pobyt? My sa chystame tak o rok a netusime ci ist cez cestovku alebo na vlastnu past...MOzes mi napisat viac info? alebo odporucit nejaku cestovku? Dakujem