Ahojte máte už zaplatené dovolenky k moru cez leto? Ako vidíte situáciu neviem sa rozhodnúť 🤷
ano
Aku situáciu teraz myslíš? Áno mame v Taliansku na jún zaplatenú
aj my máme
Zaplatenú zatiaľ nie, ale máme zarezervovane bývanie cez booking.. platiť sa to musí až mesiac pred, takže to uvidíme ako bude.. my ale nikdy nechodievame do hotelov,/rezortov, máme radi súkromne bývanie, individuálnu dopravu, stravu a program..
áno, aj my ešte vo februári 😉
Tak hadam to uz nebude take kriticke ako roky dozadu, i ked clovek nemoze vediet, ale myslim ze sa netreba obavat. Su ludia ktori cestuju stale aj teraz a vidis, pohoda 🙂
nie. Keď sa mi chce, tak kúpim letenky, booknem ubytko a ideme. Už niekoľko rokov (bez ohľadu na koronu, vojny, postavenie hviezd...) dovolenkujeme takto.
Aku situaciu? Vo svete je stale nejake situacia. Neobmedzuj sa kvoli tomu.
Ano
Ahoj, nie...každý rok si ju zabookujeme a vyplatíme pár dní pred tým, ako sa rozhodneme odcestovať...neviem si predstaviť plánovať ju pol roka dopredu, ale nie kvôli situácii vo svete, ale tak všeobecne...
Áno,zaplatená záloha do Turecka
ano ale iba so zalohou 150 a po znamosti chorvatsko tak v pripade kebyze sa nieco stane, odlozime o rok
@stvura a kam idete, keď sa smiem spýtať my sme tiež piati a to čo pozerám je väčšinou finančne náročné pre viacčlenné rodiny....
Podobne, ako kočky vyššie. Tiež sa rozhodnem, kúpim letenky, rezervujem ubytko a ideme. Už nechodíme cez cestovky. Takto je to oveľa oveľa lepšie a lacnejšie.
Zaplatenú nie, rezervovanú ano. S tým ze storno je možné 2 týždne pred dátumom príchodu, platba na mieste, záloha nutná nebola, Elba. Ideme autom.
Ano, od januara, s garanciou vratenia penazi ak zrusim par tyzdnov pred terminom.
Aj my uz mame zalohu do Chorvatska. Ani nepocitam ze nepojdeme
Snad konecne tento vikend rezervujeme Chorvatsko, nejako doteraz nebol cas😅.
Zalezi co myslis pod pojmom dovolenka. Nakolko moze ist o letecky pobyt v hoteli za tisíce eur alebo dovolenka autom v apartmáne za stovky eur. Za druhe ak ste vacsia skupina urcite sa treba zariadit vopred. Rodina v jednej izbe lahsie zozenie last minut. Dalsia vec je co myslis pod touto situáciou? vojnu? covid? To nevie nikto co bude. Kazdopadne ja chodim vzdy na last minut. Sme 4 clenna rodina a pri malych detoch clovek nikdy nevie. Takze ja vacsinou platím pobyt dva dni pred odletom a nemá to nic spolocné s vojnou ci covidom.
No ja vzdy rezervujem cez booking s moznostou zrusenia, aj pred covidom
@stvura ja mám 16r 12r a 2r.....no presne iné destinácie katastrofa ta cena... a ešte keď pozriem all inclusive mama mia 😂😁 na odpadnutie tie ceny
Mame kúpené letenky, júl Mallorka a september Ibiza. Plus rezervované ubytko cez booking
Uz som sa poučila ze radsej mesiac pred ako polroka dopredu tak sa nam vyplatilo Tunis že sme sa naťahovali z cestovkou. 😅
Áno. Už v januári kúpenú dovcu.