Ahojte, chcela by som vás poprosiť o nejaký tip na víkend. S priateľom by sme chceli niekam ísť, no nevieme vôbec kam 😒
zlavomat.sk - super ceny vikendove pobyty, wellnes, zahranicie, ...
my sme sa teraz vrátili z Penzióna Platan, boli sme za super cenu cez zľavový portál, my sme boli aj s malou dcérkou a psíkom. Skrátka na vysokej úrovni izby, mali sme to v cene aj s polpenziou, úžasne tam varia, výborný personál a hlavne žiadna masovka, majú tam tuším 7 nádherných izieb, mne to prišlo ako apartmán. No a okolie nádhera, penzion je pri rybníku, majú tam aj farmu, hned blízko je cyklotrasa, boli sme na bikoch v Gabčíkove a v cene sme mali aj vstupy do termalparku Dunajská Streda. Perfektný pobyt sa skvelú cenu! 🙂
www.penzionpohoda.sk skvela cana a kupanie vo vyhrievanom bazene priamo pod tatrami
Ahoj Lenka.
Dôležitá otázka pre Teba, kde momentálne bývaš? V profile máš písaný okres Sabinov a tak posielať ťa na víkend kdesi na Záhorie by bolo asi zbytočné, veď jeden deň by si iba precestovala. Z východných destinácií sa mi páči najviac SLAVOŠOVSKÝ TUNEL, opustený železničný tunel vo výbornom stave, cez ktorý sa dá spraviť parádna prechádzka - http://dobryden.sk/p/1514/slavosovsky-tunel-imp..., alebo Betliar (to už je snáď klasika) či Silická planina (tú ale odporúčam navštíviť na jeseň, v lete je tam doslova ako v rozpálenej vyhni). Ubytovanie pod nebom alebo v prístreškoch má tiež svoje čaro, prípadne v nejakom penzióne, je to lacný kraj.
My ho pre Vás máme! Ak máte tanečné nadané detičky vezmite ich k nám na konkurz, u nás z nich urobíme tanečné profesionálne hviezdy. Hľadáme DETSKÉ TANEČNÉ TALENTY vo veku 7-11 rokov!
KEDY: sobota 12.9.2015 o 14.00 hod.
KDE: Riverpark Dance School Viac informácii si môžete prečítatať na našej internetvoej stránke alebo profile 🙂
ja by som popozerala ponuky zlavovych portalov a popozerala recenzie na nete na dany hotel/penzion a tak sa rozhodla, mavaju dobre vikendove pobyty s polpenziou, welnesom