Ahojte, máte niekto skúsenosť s nákupom lístka do Kolosea v Ríme cez coopculture prosím? Ja som ich zaplatila kartou cez net, ale neprišli mi do mailu. Tri dni im píšem na mail, ktorý uviedli v potvrdzujúcom e-maile o platbe, že mi lístky neprišli, ale nič. V pondelok letím a lístky boli na utorok, tak teraz zvažujem, čo robiť...
@amelia000 samozrejme, ze som skusala aj volat, cislo je len na predaj listkov cez tel, ale aj tak som si povedala, ze skusim, ale su stale obsadeni. Cakala som na linke 15 min a zlozila, ze to skusim zas neskor. Strasne s nimi. Nejde o nejaku velku sumu, ale o princip. Listky boli volne uz len na niektore casy, tak zas aby sme sa tam vobec dostali a nestali tri hodiny v rade...
@vikusjk ahoj ja som kupovala av pohode prišli cez mail, kukni spam, ale ešte ti poradím, lístky cez net si musíš vymeniť za origos lístky priamo v pokladni kolosea, odporúčam aspoň hodinu pred vstupom do kolosea ísť si vymeniť lístky, byva6 tam dosť dlhá rada a ja som skoro zmeškal vstup, napíš mi na ip
@0silvia0 tiež som to nemyslela zle, prepáč, len som vystresovaná, lebo makám kvôli deadlinom v práci a ešte do toho riešim toto :( Mohla som napísať už v príspevku, že som skúšala ozaj všetko, ale bez výsledku. Štve ma to len preto, že talianov máme aj vo firme a viem, že sú takí, že majú na háku a trvá im to dlho, všeobecne všetko... tak som naserkaná z príncípu aj na seba, že som si nedokázala tie lístky kúpiť inak a tak, aby to bolo ok.
ahoj, prosim Ta, ako to skoncilo vtedy s tymi listkami? kupovali sme tiez cez nich a mame rovnaky problem momentalne...dufam, ze si nemusela kupovat listky nanovo :(
@kkatarina uz si to presne nepamatam, ale pozeram teraz v maily, ze som dostala vtedy take potvrdenie Pegamento ricevuto - Prenotazione: cislo a na zaklade toho ma tusim pustili dnu. Ziadne listky som na mail od nich nedostala, ale v koloesu sme boli, dosli sme asi 15 min skor a presne na cas sme vosli dnu, ani sme necakali v rade. Drzim palce, uzite si to, koloseum je krasne, ako i cely Rim 🙂
Neodporúčam oklamali ma👿👿👿
@vikusjk nemaju tam uvedene cislo ze im zavolas?