Máte skúsenosti s hotelom Gold Terchová?

lenuska311
9. júl 2015

Poprosim vase skusenosti s tymto hotelom plus co sa oplatyi pozriet na okoli

mawka
9. júl 2015

k hotelu sa neviem vyjadrit, my ssme boli teraz v inom, ale pri hoteli je mini zoo, detske ihrisko, oplati sa ak ides s detmi. okolie v terchovej je super, jasne ze treba na turu ist, pozriet tiesnavy, rebriky, nadherne to tam je a narocnost si vies vybrat. mas tam kopec rozsutec, vo vratnej kabinkovu lanovku na chleb, treba vliezt do koliby a ochutnat uzasne bryndzaky, vlacik, ktory jazdi po okoli aj s prednaskou o terchovej, janosikovi. hotel goold mas priamo v centre terchovej, oproti mas janosikovu sochu, vedla jednotu 🙂 a vedla mas relax centrum, ale je dost drahe. my sme boli v hoteli diery a nelutujem. som rada, ze sme boli mimo centra. v golde sme sa zastavili na kavu na terase, decka sa vyhrali, pozreli si mmini zoo, bolo to pekne.

smatulka
9. júl 2015

hotel gold je genialny, tento rok tam ideme uz po niekolky krat a velmi sa tesime, super ubytovanie, skvela strava, v lete animatorky, ktore vytvaraju detom program, minizoo, detske ihrisko a kopec sluzieb navyse, jednoznacne odporucam

blska381
9. júl 2015

Ubytovana som sice nebola ale chodili sme tam pocas nasej dovolenky na obedne menu a pozret zvierence do mini zoo,tento rok to tiez tak urobime,pre deti je tam aj pekny detsky kutik v restike a detom sa tam velmi pacilo, v okoli treba pozriet hotel boboty,v lese tam chovaju diviaky a v kostole je pekny betlehem,v starej bystrici je orloj a treba ist na vychylovku,ten vlacik uz jazdi az do oravskej lesnej,v kazdej kolibe sa da dobre najest a tento rok sa chystame aj na splav oravy a na salas do krajinky pri ruzomberku a aquarelax v dolnom kubine tiez vyskusame

nika1082
12. júl 2015

blska381 zdravím Ťa, keďže sa chystáme do Terchovej na dovču s deťmi, zaujal ma ten vláčik o ktorom píšeš. On ide priamo z terchovej alebo odkiaľ? A potom ide zasa naspäť?