Poprosim vase skusenosti s tymto hotelom plus co sa oplatyi pozriet na okoli
hotel gold je genialny, tento rok tam ideme uz po niekolky krat a velmi sa tesime, super ubytovanie, skvela strava, v lete animatorky, ktore vytvaraju detom program, minizoo, detske ihrisko a kopec sluzieb navyse, jednoznacne odporucam
Ubytovana som sice nebola ale chodili sme tam pocas nasej dovolenky na obedne menu a pozret zvierence do mini zoo,tento rok to tiez tak urobime,pre deti je tam aj pekny detsky kutik v restike a detom sa tam velmi pacilo, v okoli treba pozriet hotel boboty,v lese tam chovaju diviaky a v kostole je pekny betlehem,v starej bystrici je orloj a treba ist na vychylovku,ten vlacik uz jazdi az do oravskej lesnej,v kazdej kolibe sa da dobre najest a tento rok sa chystame aj na splav oravy a na salas do krajinky pri ruzomberku a aquarelax v dolnom kubine tiez vyskusame
blska381 zdravím Ťa, keďže sa chystáme do Terchovej na dovču s deťmi, zaujal ma ten vláčik o ktorom píšeš. On ide priamo z terchovej alebo odkiaľ? A potom ide zasa naspäť?
k hotelu sa neviem vyjadrit, my ssme boli teraz v inom, ale pri hoteli je mini zoo, detske ihrisko, oplati sa ak ides s detmi. okolie v terchovej je super, jasne ze treba na turu ist, pozriet tiesnavy, rebriky, nadherne to tam je a narocnost si vies vybrat. mas tam kopec rozsutec, vo vratnej kabinkovu lanovku na chleb, treba vliezt do koliby a ochutnat uzasne bryndzaky, vlacik, ktory jazdi po okoli aj s prednaskou o terchovej, janosikovi. hotel goold mas priamo v centre terchovej, oproti mas janosikovu sochu, vedla jednotu 🙂 a vedla mas relax centrum, ale je dost drahe. my sme boli v hoteli diery a nelutujem. som rada, ze sme boli mimo centra. v golde sme sa zastavili na kavu na terase, decka sa vyhrali, pozreli si mmini zoo, bolo to pekne.