Máte skúsenosti s hotelom Costa Del Sole na Sicílii?

gabenec13
9. jún 2019

Ahojte prosim Vas mate niekto skusenosti s tymto hotelom Costa Del Sole na Sicilii cez cestovku Happy travel? Dakujem

barus26
16. jún 2019

@gabenec13 ahoj, tiež som zvedavá. Tiež tam ideme

zdenkatomi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zdenkatomi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
spinone
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zdenkatomi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danielita18
30. júl 2019

@zdenkatomi my by sme tiez chceli tento rok Siciliu ale vobec neviem kde hladat ale chceme rezort lebo mame male deti

spinone
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zdenkatomi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danielita18
30. júl 2019

@zdenkatomi my mame 1,5r.a 6r. A kedy idete potom mi das vediet a kde mam kuknut recenzie verim ze budu len o jedle lebo to sere slovak9v najviac

barus26
30. júl 2019

@zdenkatomi ahoj idete do costa del sole? Kedy idete?

barus26
30. júl 2019

@zdenkatomi my sme tam este neboli. Len sa chystáme

asunticka
5. aug 2019

Ahojte dievčatá, ja som sa pred týždňom vrátila z costa del sol tak sa pýtajte ak chcete

barus26
5. aug 2019

@asunticka mohla by si taký celkov dojem. Čo sa ti páčilo a čo sa ti nepáčilo 😊

barus26
7. aug 2019

@gabenec13 no čítam same zle reneczie.. až teraz postupne pribúdajú. Aj sa tam bojim ísť

danielita18
7. aug 2019

@asunticka v ktorej oblasti sa to nachadza

asunticka
8. aug 2019

@danielita18 nachádza sa to asi 10 kilometrov od mesta Catania, bohužiaľ v takom zapadákove. Nieje tam večer kam chodiť, toto boli mnohí klienti sklamaní. Ja mám dve malé deti tak mi to bolo jedno, oni boli šťastní v bazéne a mori, tak im to stačilo. V mestečku sa nachádza jeden obchod. Našťastie mám akčného manžela, ktorý požičal auto tak sme si oblasť pozreli sami. Toto vám jednoznačne odporúčam. Hlavne mesto Sirakúzy a Taormina s lanovkou do starého mesta. Toto sme si všetky baby doslova zamilovali.

asunticka
8. aug 2019

@barus26 poslala som ti do správy

danielita18
8. aug 2019

@asunticka a more bolo aké hovoria ze tam ta strana je studena a ze su tam meduzy a v rezorte bol nejaky obcho?ja potrebujem malej kupovat mlieko preto sa pytam,viem ze tieto rezorty su odstrcene odmiest ale nam to tiez nevadi,mame 2 male deti tiez potrwbujeme hlavne dobre more ore deti

asunticka
8. aug 2019

@danielita18 neboj, more bolo úžasné... a to ja teda niesom bohvieaký "morský typ". Bolo teplučké, pláž piesková, pozvoľný vstup - ideálny pre deti. Medúzy sme mali iba raz. More bolo fakt úžasné. O mliečko sa neboj, je tam síce maličký ale znesiteľne zásobený obchod. Je tam aj malé oddelenie kde ti nakrájajú šunku. Majú tam veľký výber ovocia a zeleniny.

danielita18
8. aug 2019

@asunticka tak super este porozmýslame, mám vybraté 3rezorty zatial

asunticka
12. aug 2019

@danielita18 tak si dobre vyber a krásnu dovolenku prajem

danielita18
12. aug 2019

@asunticka dakujeme ☺