Ahojte prosim Vas mate niekto skusenosti s tymto hotelom Costa Del Sole na Sicilii cez cestovku Happy travel? Dakujem
@zdenkatomi my by sme tiez chceli tento rok Siciliu ale vobec neviem kde hladat ale chceme rezort lebo mame male deti
@zdenkatomi my mame 1,5r.a 6r. A kedy idete potom mi das vediet a kde mam kuknut recenzie verim ze budu len o jedle lebo to sere slovak9v najviac
@zdenkatomi ahoj idete do costa del sole? Kedy idete?
@zdenkatomi my sme tam este neboli. Len sa chystáme
Ahojte dievčatá, ja som sa pred týždňom vrátila z costa del sol tak sa pýtajte ak chcete
@asunticka v ktorej oblasti sa to nachadza
@danielita18 nachádza sa to asi 10 kilometrov od mesta Catania, bohužiaľ v takom zapadákove. Nieje tam večer kam chodiť, toto boli mnohí klienti sklamaní. Ja mám dve malé deti tak mi to bolo jedno, oni boli šťastní v bazéne a mori, tak im to stačilo. V mestečku sa nachádza jeden obchod. Našťastie mám akčného manžela, ktorý požičal auto tak sme si oblasť pozreli sami. Toto vám jednoznačne odporúčam. Hlavne mesto Sirakúzy a Taormina s lanovkou do starého mesta. Toto sme si všetky baby doslova zamilovali.
@asunticka a more bolo aké hovoria ze tam ta strana je studena a ze su tam meduzy a v rezorte bol nejaky obcho?ja potrebujem malej kupovat mlieko preto sa pytam,viem ze tieto rezorty su odstrcene odmiest ale nam to tiez nevadi,mame 2 male deti tiez potrwbujeme hlavne dobre more ore deti
@danielita18 neboj, more bolo úžasné... a to ja teda niesom bohvieaký "morský typ". Bolo teplučké, pláž piesková, pozvoľný vstup - ideálny pre deti. Medúzy sme mali iba raz. More bolo fakt úžasné. O mliečko sa neboj, je tam síce maličký ale znesiteľne zásobený obchod. Je tam aj malé oddelenie kde ti nakrájajú šunku. Majú tam veľký výber ovocia a zeleniny.
@asunticka tak super este porozmýslame, mám vybraté 3rezorty zatial
@danielita18 tak si dobre vyber a krásnu dovolenku prajem
@asunticka dakujeme ☺
@gabenec13 ahoj, tiež som zvedavá. Tiež tam ideme