Máte skúsenosti s dovolenkou v Turecku v júni?

andreasko
15. mar 2019

Babulky len otazocka neviete mi povedat ci v juni je more mozne na kupanie? Skusenosti?
Pisu ze najl.cas je jun a september neni taky naval chceme ist v polke juna do analya kleopatrina plaz .. ci teda more byva studene alebo da sa...

alus33
15. mar 2019

To by aj mňa zaujimalo, letime 1.juna

s1m.one
15. mar 2019

ahojte, tam byva asi najskor teple more z tych beznych destinacii, preto sme aj my isli minuly rok v polovici juna do turecka a more bolo teplucke a nebol este taky brutal hic taka klasika do 35, ale bolo to ok 🙂 peknu dovolenku zelam! 🙂

andreasko
autor
15. mar 2019

@alus33 aj my ale 3.6😍😍😍

veron29
14. máj 2019

My sme boli 2x v júni a bolo vždy teplo aj more bolo teple a teraz ideme znova 12.6💕

mo215
1. jún 2019

@alus33 tak už ste asi tam??my letíme 7.6.Tak ma zaujíma ake je pocasicko.ideme do alanya

alus33
1. jún 2019

@mo215 ahoj, áno dnes sme dorazili, ale az navečer takze toho nemôžem zatiaľ veľa povedať 😃 Teplucko ale je.. My sme v Antalyi, oblasť Lara. Ozvem sa 😉

mo215
2. jún 2019

@alus33 jeej super.my budeme síce v alanya ale v podstate more bude rovnake všade po turecku 😀 ak ta to nebude obťažovať tak mi napíš ake pocasicko a hlavne ci je more na kúpanie teple.my ideme aj s malou 2,5rocnou tak sa obavam aby nebola studená vodička.a odkiaľ ste leteli?my pôjdeme z kosic. Prajem krasnu dovolenku papapa

alus33
2. jún 2019

@mo215 ďakujem 😉 my sme leteli zo Schwechatu. Ja mam dve deti, 15 mesacnu a skoro 7 ročného 😃. Malá sa zatial boji ist do mora, tak uvidíme 😆. More je akurát, neni mega prehriate ale ani studené, kupeme sa. Sem tam je pod mrakom, ale horko je. Aj ja vam prajem peknu dovolenku a šťastny let.. Paa

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mo215
27. jún 2019

My sme boli teraz 7.6. a 18.6. sme sa vratili domov.bala som sa ze nebude teplo a tak ale bolo to cele nad moje ocakavanie.boli sme v alanya cast avsallar.more bolo super miestami este troska chladne ale kazdym dnom bolo teplejsie.najlepsia dovolenka 😙 naozaj turecko co sa sluzieb tyka No.1 a aj hotel bol top.boli sme v Lonicera world hotel a mozem len odporucit.krasny den prajem a vsetkym ktory sa este len chystaju prajem krasnu dovolenku plnu skvelych zazitkov.

diablito01
2. júl 2022

@mo215 boli ste spokojni s ubytovanim? Citala som ze su tam male a stare izby, tak ci sa mam obavat, hlavne hluku kvoli detom? Myslite ze sa da na recepcii dohodnut na lepsej izbe za "poplatok" do pasu? Ďakujem

mo215
2. júl 2022

@diablito01 ahoj, my sme boli aj s dcérou a ta mala necelé 3 roky,maximálne sme boli spokojný zo všetkým,mozno záleží aj od hotela do akého idete ale nam vyhoveli vo všetkom a to doslova.Turci za peniaze urobia aj nemožné 😀, kedy cestujete a kam?

diablito01
6. júl 2022

@mo215 do Lonicera World ideme. Pisala som aj do hotela na recepciu, snad sa ujde lepsia izba. Ideme v piatok, a mensi ma 3,5 roka. Dakujem za infosky

mo215
6. júl 2022

@diablito01 budete spokojný ,dokonca aj pláž je pieskova ,krasnu dovolenku prajem

diablito01
6. júl 2022

@mo215 ďakujeme veľmi pekne

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kitty2803
2. apr 2023

@tequelinka ahoj prosím ta, ak ešte žiješ v Alanyi, chceli by sme ísť na dovolenku chcem sa opýtať sú na pláži mušle? Dcéra má veľmi rada mušle preto hľadám miesto kde sú, v podstate nám je jedno kam pôjdeme len nech je pekne more s pozvoľným vstupom 😊 ešte sa chcem opýtať.. Ako ďaleko to je z letiska, veľmi pekne ďakujem za info

kitty2803
2. apr 2023

@mo215 ahoj prosím boli na pláži aj mušle? 😊

janka95
2. apr 2023

Aj my ideme 14.6 , dúfam že bude teplučko 🙂

aniss257
2. apr 2023

@janka95 my chodíme stale v juni, už začiatkom a teploty su fajn okolo tých 28 stupnov 🙂

tiezjedna
2. apr 2023

@andreasko boli sme v polovici júna a bolo krásne, more teplé. Boli sme v Kemeri, Antálya

tiezjedna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zara0201
2. apr 2023

Boli sme jeden rok 1.mája a dalo sa úplne v pohode kúpať,pri Antalyi. A raz sme boli okolo 20.mája v egejskej oblasti- Alaçati. More bolo studené,ale kúpali sme sa každý deň.

janka95
2. apr 2023

@aniss257 super teším sa. Ja dáke extrémne horúčavy neobľubujem. Mne do 30 stupňov je až až :D