Babulky len otazocka neviete mi povedat ci v juni je more mozne na kupanie? Skusenosti?
Pisu ze najl.cas je jun a september neni taky naval chceme ist v polke juna do analya kleopatrina plaz .. ci teda more byva studene alebo da sa...
ahojte, tam byva asi najskor teple more z tych beznych destinacii, preto sme aj my isli minuly rok v polovici juna do turecka a more bolo teplucke a nebol este taky brutal hic taka klasika do 35, ale bolo to ok 🙂 peknu dovolenku zelam! 🙂
My sme boli 2x v júni a bolo vždy teplo aj more bolo teple a teraz ideme znova 12.6💕
@alus33 jeej super.my budeme síce v alanya ale v podstate more bude rovnake všade po turecku 😀 ak ta to nebude obťažovať tak mi napíš ake pocasicko a hlavne ci je more na kúpanie teple.my ideme aj s malou 2,5rocnou tak sa obavam aby nebola studená vodička.a odkiaľ ste leteli?my pôjdeme z kosic. Prajem krasnu dovolenku papapa
@mo215 ďakujem 😉 my sme leteli zo Schwechatu. Ja mam dve deti, 15 mesacnu a skoro 7 ročného 😃. Malá sa zatial boji ist do mora, tak uvidíme 😆. More je akurát, neni mega prehriate ale ani studené, kupeme sa. Sem tam je pod mrakom, ale horko je. Aj ja vam prajem peknu dovolenku a šťastny let.. Paa
My sme boli teraz 7.6. a 18.6. sme sa vratili domov.bala som sa ze nebude teplo a tak ale bolo to cele nad moje ocakavanie.boli sme v alanya cast avsallar.more bolo super miestami este troska chladne ale kazdym dnom bolo teplejsie.najlepsia dovolenka 😙 naozaj turecko co sa sluzieb tyka No.1 a aj hotel bol top.boli sme v Lonicera world hotel a mozem len odporucit.krasny den prajem a vsetkym ktory sa este len chystaju prajem krasnu dovolenku plnu skvelych zazitkov.
@mo215 boli ste spokojni s ubytovanim? Citala som ze su tam male a stare izby, tak ci sa mam obavat, hlavne hluku kvoli detom? Myslite ze sa da na recepcii dohodnut na lepsej izbe za "poplatok" do pasu? Ďakujem
@diablito01 ahoj, my sme boli aj s dcérou a ta mala necelé 3 roky,maximálne sme boli spokojný zo všetkým,mozno záleží aj od hotela do akého idete ale nam vyhoveli vo všetkom a to doslova.Turci za peniaze urobia aj nemožné 😀, kedy cestujete a kam?
@mo215 do Lonicera World ideme. Pisala som aj do hotela na recepciu, snad sa ujde lepsia izba. Ideme v piatok, a mensi ma 3,5 roka. Dakujem za infosky
@diablito01 budete spokojný ,dokonca aj pláž je pieskova ,krasnu dovolenku prajem
@mo215 ďakujeme veľmi pekne
@tequelinka ahoj prosím ta, ak ešte žiješ v Alanyi, chceli by sme ísť na dovolenku chcem sa opýtať sú na pláži mušle? Dcéra má veľmi rada mušle preto hľadám miesto kde sú, v podstate nám je jedno kam pôjdeme len nech je pekne more s pozvoľným vstupom 😊 ešte sa chcem opýtať.. Ako ďaleko to je z letiska, veľmi pekne ďakujem za info
Aj my ideme 14.6 , dúfam že bude teplučko 🙂
Boli sme jeden rok 1.mája a dalo sa úplne v pohode kúpať,pri Antalyi. A raz sme boli okolo 20.mája v egejskej oblasti- Alaçati. More bolo studené,ale kúpali sme sa každý deň.
To by aj mňa zaujimalo, letime 1.juna