Máte skúsenosti s dovolenkou na Čiernej Hore?

patka858
8. jún 2019

Dobry den, chcela by som sa spytat, ci ste boli niekto na dovolenke na Ciernej hore a ak ano, ako ste boli spokojne, uvazujeme tento rok nad tym (isli by sme aj s malym, ma 6 rokov) , dakujem pekne

megyi1711
8. jún 2019

@patka858 ja som sice nebola ale znamy minuly rok boli a vraveli ze super,je tam co pozerat s je to ovela ovela lacnejsie ako chorvatsko..ja by som sla ked bude moj vacsi (5mesiacov) 😁

berenika39
8. jún 2019

Ahoj, byli jsme a velká spokojenost. Krásná místa, velmi, velmi levno, čisté moře, dlouhé velké pláže, písek, výborné jídlo. Za mě doporučuji, vrátíme se tam ....

ivusiatko
8. jún 2019

My sme boli sami dvaja 2014 a minuly rok uz aj s detmi (3r a 1r) a super, sice ich moc more velmi neohurilo a hrali sa v piesku viacej ako vo vode boli, ale Cierna hora je kraasna, odporucam urcite. Boli sme dole Ulcinj, tak sme aj do Albanska zasli jeden den.

minimilan
8. jún 2019

@patka858 Bola som v Budve, už 2x, naposledy v r.2017. Otras! Ceny brutal. Pláže špinavé, ulice smradľavé od moču. Inak nádherná krajina, pochodili sme tam toho veľa. Ak by som šla ešte raz, tak kdekoľvek, okrem Budvy. 😊 Úplná topka je cesta autom cez kaňon rieky Piva!

berenika39
8. jún 2019

Jinak my taky Ulcinj, a pohoda. Budva je příliš komerční, turistů víc, než místa.

janci05
8. jún 2019

My sme boli v Bare, ale bez deti. Bolo to teda davnejsie, ale pacilo sa.

tanaalexdenis
22. jún 2019

Boli ste niektora aj na blind?Uvazujeme toho roku o zmene africkych krajin nam zatial stacilo.