ahopjte,mate niekto skusenost s tymto: ? http://detske-batohy-a-kapsicky.heureka.sk/dets... to pomoc,ci zbytocnost?
podla mna je to zbytocnost - do takeho 2-3r nesies s dietatom aj kocik lebo tam kam cestujes ho aj tak potrebujes ked je uz starsi a na kratsie cesty by ste mohli ist aj tak ze kazdy jeden ma len prirucny kufor tak sa ti tam toho vela nezmesti - na to aby si sadli - po letisku je kopec stoliciek na ktore sa da sadnut a treba im aj tak brat nejake hracky aby sa nenudili. my sme kupili pre starsiu normalny samsonite prirucny kufor v trosku dievcenskej farbe - ruzovy - a pouzivam ho aj ja ak cestujem len na niekolko dni a bez vacsej batoziny. - do toho napakujem tak na 4-5 dni dokonca aj obe dcery. mladsej sme kupili taky mensi s minnie a veru lutujem ze sme hned aj jej nekupili ten samsonite lebo sa zmesti do neho citelne menej veci - do samsonite das 10kg do toho minnie kufra max 6kg. a na to aby ho tahali za sebou tahaju ich hrdo za sebou po letiskach aj tak.
Kym su deti male, kufor same neutiahnu, treba im s nim aj tak pomahat, lebo aj ked je lahky karovat s nim nie je sradna. Deti v tomto veku maju radsej maly ruksacik na chrbat kde si daju par svojich hraciek, knizku, flasu...Ked uz utiahnu, je im lepsi taky s vysuvacou ruckou a kolieskami, nez len so spagatom na tahanie, lebo sa s ruckou lahsie manipuluje, neskor sa zasunie. Sadnut sa da na vacsinu malych kufrov, hlavne aj su z latky. Alebo dieta vylozime na velky spolocny kufor, hompala nozkami a sedi. Za mna lepsie kupit nieco co vyuzije aj dospely, kludne pomalovane, ci ruzove ale vo velkosti max. prirucky, ale univerzalne vyuzitelnejsie.
Teraz maju v Tescu za nalepky vo zvyhodnenej cene taky maly s vysuvacou ruckou s tucniakmi s Madagakraru, alebo aj celo biely - univerzal, aj mensi, ale da sa polepit napepkami a pod. a dieta si ho vyzdobi ako chce.
my ho máme a je super. dá sa zobrať do lietadla ako príručná batožina a pre mňa hlavná výhra- kedykoľvek si dieťa na neho sadne, prípadne sa vozí ako na odrážadle. A pri čakaní na kufre čo kontrole pasov to veru oceníte 😀
... takže otázka znie - na čo kufor potrebuješ. Ak kvôli pobaleniu detských vecí, tak s tým moc nepočítaj 😉
Ahoj, my mame trunki /ladybird a je to uzasna pomocka, nakolko casto cestujeme do UK. Mala na nom sedi a my ju tahame cez nekonecne haly na letisku, lebo inak by som ju asi musela nosit. Taktiez byvaju dlhe rady na pasovu kontrolu, takze len sedka a tesi sa ze ju potiahneme, ked sa rad posunie. Tento kufor si bali iba ona, cize si tam da hracky, ktore si chce zobrat so sebou. Naozaj odporucam!
Ak sa lubia vseobecne vozit na niecom bude sa im lubit 🙂 Kam zas letite?
podla mna urcite nie - strata priestoru jednej prirucnej batoziny - vela sa do toho nezmesti. najlepsie je klasicky kufrik do max velkosti prirucnej batoziny, a na ten si tiez sadne v pripade potreby a v ramci nudy moze po nom aj kreslit a lepit nalepky, ked uz musi mat detsky dizajn;)
Nemajú taký aj pre dospelých? To by som hneď brala :D
Ahoj, chcela som ti tu pridať aj foto, len mi to nechce načítať... my ich používame už dlho ..dcérke sme takýto podobný (ružový, iná značka) kúpili, keď mala 3roky a synčekovi (zelený) keď mal 2roky 🙂 ...onedlho budú mať 9 a 7 rokov..... využili sme ich vždy, keď sa čakalo ...na letisku...aj sa povozili, aj si oddýchli a ľahko sa s tými kufríkmi manipuluje, nie je problém pri presunoch ani poschodoch (ani eskalátormi)... a išli do lietatadla ako príručná batožina ...obvykle si tam balili náhradné oblečko, teplé bundy, plavky, hračky a nejaké malé občerstvenie ... my, aj naše dve deti 🙂 ich určite odporúčame 🙂 a teda využili sme ich super 😉