Maska a šnorchel pre dieťa na dovolenku

jaropet
7. máj 2013

Ahojte,
prihlásil som sa sem, lebo by som rád počul vaše názory alebo rady. Ideme s rodinou na dovolenku do Egypta a rád by som môjmu 7 ročnému synovi kúpil masku a šnorchel. Keďže nemáme skúsenosti s výberom takéhoto tovaru, rád by som si nechal poradiť. Už som pozeral a páči sa mi tento http://www.plutvy.sk/detske-snorchlovacie-sety/..., no vedel by mi niekto poradiť na čo sa mám zamerať?

ďakujem 🙂

sissy27
7. máj 2013

@jaropet masku treba vyskúšať, takže ideálne v kamennej predajni, aby dobre sedela na tvár, nebola malá / veľká, šnorchel menší, to ti poradia v predajni, predávajú sa aj v setoch... a nezabudni na plutvy 😉

sympa1
7. máj 2013

@jaropet suhlasim so @sissy27 najprv sme kupili bez dcery okuliare ktore boli na ...... pretekalo jej to vsade do oči...potom sme sli pekne s dcerou do predajne a skusali. samozrejme tie plutvy k tomu musia byt 🙂

janinah
7. máj 2013

nenosila by som drevo do lesa,také veci kupujem priamo na mieste dovolenky,to nemôže byť drahé

luciaalex
8. máj 2013

Na mieste dovolenky kupis vacsinou smejdy pre dovolenkarov. Odporucam kupit poriadnu znacku, najma ak mate komu posunut, kedze maly narastie. My sme kupili v 2002(!!!) V kamennom obchode, mame doteraz bez zmeny kvality. Ale niekto
Mozno uprednostnuje jednorazovku, ktoru potom rovno necha na hoteli.

horana
8. máj 2013

suhlasim s janinah taketo veci sme kupovali vzdy na mieste, v nasom pripade Grecku, cena bola pre tento druh tovaru asi tretinova ako u nas, ide o to ze pri mori su potreby do vody bezne, predava ich tam kazdy a nie take zbytocne predrazene ako u nas, kvalita byva rozna, nesuhlasim ze len smejdy a da sa to vyskusat
a ze rastie dieta prave preto, aspon si vyskusa ci ho to ozaj bavi uz v tom veku, a ked sa ukaze ze ano, potom investovat do drahsieho
akoze ked sa chcete tymto sposobom kupenia uz tu dopredu tesit da sa, my sme prvy raz tiez tak a potom sme kupovali este lepsi a pritom lacnejsi dalsi set este tam, nakolko sa zapacit a vyzobral ho 😀

959touareg
8. máj 2013

kupte v Egypte, tam nie je problem, najma ked si vyberiete specializovanu predajnu na to. tam vam dokonca poradia, vyskusaju na chlapcovi. my sme takto kupili priamo tam pre celu rodinu a nelutujeme. majitel predajne poradil, vyskusal, bolo vidno ze sa do toho vyzna, dokonca manzelovi ziadna nesedela, tak bol ochotny ist ku znamemu do inej predajne a za par minut doniesol odtial taku, co muzovi sadla ako zadok na serbel.
a dodnes nam vydrzali. a je to uz par rokov. su super a kvalitne. a tiez sa da zjednat za dobru cenu.
takze ako tu niekto pisal, nenos drevo do lesa. ked sa tam poradis v predajni a poprosis ich, radi ti pomozu. ale hladat v specializovanej predajni, nie v obchodiku kde predavaju vsetko mozne. 😉

jaropet
autor
8. máj 2013

🙂 som milo prekvapený, koľko názorov tu padlo. Ďakujem za ne 🙂 Na posledných dvoch dovolenkách sme šťastie nemali na kúpu kvalitných vecí ani v predajniach. preto sme sa z manželkou rozhodli, že to kúpime doma aj za cenu, že to bude o pár eur drahšie. A výhoda je tá, že keď to nebude dobré máme to kam vrátiť 🙂

sissy27 a sympa1, vy ste kupovali plutvy tiež? Aké? Lebo sú aj s remienkami a botičkové. Či je to jedno?

Veľmi nerád chodím po obchodoch 🙂 preto by som to rád riešil cez internet 🙂 Máte s tým skúsenosti? Alebo ste všetky kupovali v kamenných obchodoch?

959touareg
8. máj 2013

nekupuj taketo veci cez net. maska, plutvy musia uplne sadnut,staci o kus vacsie a mas problem, teda dieta. co ked bude potom voda pretekat do tvare, nosa , to nie je sranda, dieta moze mat problemy. tiez ked maska bude mala, tlacit ho na tvaricke. treba to kupovat s nim, nech si to poriadne vyskusa.

hela88
21. okt 2013

Pridam vlastnu skusenost z tohoto leta. Vybrali sme sa do Egypta a samozrejme na plutvy a masku sme si spomenuli az v lietadle. Nevadi, kupime na plazi. Aj sme kupili. Krasny obchod, mily predavac, samozrejme nam dal super cenu 😀 . O to vacsie bolo nase sklamanie, ked nam do oboch okuliarov tieklo a z vyletu spojeneho so snorchlovanim sa stalo utrpenie. Manzel svoje okuliare zahodil este v ten den, ja som sa ich vybrala reklamovat. Samozrejme ze som nepochodila, odrazu mi nikto v predajni nerozumel, mily predavac nic nechapal, nic nevedel, dokonca po case onemel. Po pol hodine som to uplne vytocena vzdala. Navyse ked vidim tieto pekne masky a ich ceny, tak myslim ze sme zaplatili aj viac 😠