Ahojte ma niekto skúsenosti s Marsa matruh? Bude tam v polovici júna teplo ? Ďakujem
my sa chystame v auguste. :D kam presne idete? napis potom prosim recenziu, ak si tu na nas spomenies ;)
No hlavne si treba uvedomiť, že to je Stredozemné more a nie cervene... Čiže kľudne môže byť horúco ale voda bude povedzme taka cerstvejsia 🙂
Je to Stredozemné more, ako píše domiklik. Kolegyňa z cestovky je tam práve na infoceste, zistím, aká je tam teraz teplota vody.
@familytravel ahoj, ako nakoniec hodnoti destinaciu? 🙂
@familytravel tiež by ma zaujímali nejaké informácie z tejto destinacie
Tusim,ze Belohorcova davala info z dovolenky z tejto destinacie. Voda bola studena,ale rezort,plaze aj more krasne. Ale co z toho,ked je voda len pre otuzilcov. Ja by som tam zamrzla
Pochybujem, ze by tam v juli bola studena voda. Je to stredozemne more v Afrike… pre otuzilcov mozno v maji
@jaaty v akom hoteli ste prosim boli?
bol uz niekto teda? mna by zaujimalo aj ako je to tam na letisku v Marsa....?/lebo na googli rozne recenzie / vdaka
bola som tam pred troma týždňami. Absolútna krása. neskutočne nádherné more. teplota sa pohybovala 28-30 pofukoval vietor a aj tak sme prišli spaleny. je tam vysoký UV index okolo 11-12. letisko malinke dve brány. všetko išlo ako po masle. žiadne meškania. za mňa topka
Znami boli teraz a voda nemala menej ako 30 stupnov ☺️
A neviete niekto prosim ako je to s vlnami? Citala som totiz aj recenzie, ze sa ludia vobec nekupali :( chceli by sme ist velmi v septembri ale uz celkom vaham :/
@bellsstankova boli sme 14 dni, 1 deň sme mali čiernu vlajku a asi ďalšie 3 dni, kedy boli vlny väčšie. Dospelým a väčším deťom to nevadilo, pre malé detičky to určite nie je. Tie boli v bazénoch.
@bellsstankova boli sme v Caesar Bay Resort
my sme sa uz tiez vratili. z a mna a deti fajn. ostali by sme, mozno na rok zas:D more super, piesok jemny, krasne, take stredne vlny, cierna vlajka bola len jedno doobedie. boli tam aj bazeny ale tam sme my boli minimalne. bola aj slovenska animatorka,my sme nedavali deti velmi do "klubu, mali sme stale co robit... jedlo pre nas tiez fajn, aj take bezne -cestoviny, ryza, zemiaky apod, polievky, ranajky vajicka, vlocky..dalo sa ist aj na vylety-siwa, pyramidy, alexandria, mesto marsa matruh/my sme boli iba tam/, osatne celodenne, vela talianov v rezorte, apartman fajn tiez 🙂))
@mirka2405 my sme boli napriklad v Aqua Heneish, urcite su aj lepsie hotely, my sme vsak boli spokojni, najkrajsia dovolenka
Ako je to v tejto oblasti so žalúdocnymi problémami?😱
Zima tam nebude....🤣👍