Marsa Matruh - Egypt

24. máj 2023

Ahojte ma niekto skúsenosti s Marsa matruh? Bude tam v polovici júna teplo ? Ďakujem

vlado818
24. máj 2023

Zima tam nebude....🤣👍

michu_
24. máj 2023

my sa chystame v auguste. :D kam presne idete? napis potom prosim recenziu, ak si tu na nas spomenies ;)

domiklik
24. máj 2023

No hlavne si treba uvedomiť, že to je Stredozemné more a nie cervene... Čiže kľudne môže byť horúco ale voda bude povedzme taka cerstvejsia 🙂

familytravel
25. máj 2023

Je to Stredozemné more, ako píše domiklik. Kolegyňa z cestovky je tam práve na infoceste, zistím, aká je tam teraz teplota vody.

bellsstankova
22. jún 2023

@familytravel ahoj, ako nakoniec hodnoti destinaciu? 🙂

jaaty
30. jún 2023

@familytravel tiež by ma zaujímali nejaké informácie z tejto destinacie

marca12
30. jún 2023

Tusim,ze Belohorcova davala info z dovolenky z tejto destinacie. Voda bola studena,ale rezort,plaze aj more krasne. Ale co z toho,ked je voda len pre otuzilcov. Ja by som tam zamrzla

jaaty
30. jún 2023

@marca12 chystáme sa od 19.7., tak verím, že voda už bude fajn. Chladnejšia ako v Grecku v podobnom termíne hádam nebude.

bellsstankova
1. júl 2023

Pochybujem, ze by tam v juli bola studena voda. Je to stredozemne more v Afrike… pre otuzilcov mozno v maji

bellsstankova
1. aug 2023

@jaaty v akom hoteli ste prosim boli?

michu_
1. aug 2023

bol uz niekto teda? mna by zaujimalo aj ako je to tam na letisku v Marsa....?/lebo na googli rozne recenzie / vdaka

lkoll
1. aug 2023

bola som tam pred troma týždňami. Absolútna krása. neskutočne nádherné more. teplota sa pohybovala 28-30 pofukoval vietor a aj tak sme prišli spaleny. je tam vysoký UV index okolo 11-12. letisko malinke dve brány. všetko išlo ako po masle. žiadne meškania. za mňa topka

natura4
1. aug 2023

Znami boli teraz a voda nemala menej ako 30 stupnov ☺️

bellsstankova
2. aug 2023

A neviete niekto prosim ako je to s vlnami? Citala som totiz aj recenzie, ze sa ludia vobec nekupali :( chceli by sme ist velmi v septembri ale uz celkom vaham :/

jaaty
2. aug 2023

@bellsstankova boli sme 14 dni, 1 deň sme mali čiernu vlajku a asi ďalšie 3 dni, kedy boli vlny väčšie. Dospelým a väčším deťom to nevadilo, pre malé detičky to určite nie je. Tie boli v bazénoch.

jaaty
2. aug 2023

@bellsstankova boli sme v Caesar Bay Resort

adikka111
10. aug 2023

@jaaty môžem poprosiť recenziu ?

jaaty
10. aug 2023

@adikka111 v skupine Egypt som ju napísala

jaaty
10. aug 2023

@adikka111 podarilo sa Vám recenziu nájsť?

adikka111
12. aug 2023

@jaaty Ano, ďakujem tešíme sa už. Letíme o týždeň

jaaty
12. aug 2023

@adikka111 👍 peknú dovolenku prajem

adikka111
15. aug 2023

@jaaty ďakujeme 😍

michu_
21. aug 2023

my sme sa uz tiez vratili. z a mna a deti fajn. ostali by sme, mozno na rok zas:D more super, piesok jemny, krasne, take stredne vlny, cierna vlajka bola len jedno doobedie. boli tam aj bazeny ale tam sme my boli minimalne. bola aj slovenska animatorka,my sme nedavali deti velmi do "klubu, mali sme stale co robit... jedlo pre nas tiez fajn, aj take bezne -cestoviny, ryza, zemiaky apod, polievky, ranajky vajicka, vlocky..dalo sa ist aj na vylety-siwa, pyramidy, alexandria, mesto marsa matruh/my sme boli iba tam/, osatne celodenne, vela talianov v rezorte, apartman fajn tiez 🙂))

mirka2405
3. feb 2024

@lkoll dobry den, prosim Vas, v ktorom hoteli ste boli? Dakujem.

bellsstankova
3. feb 2024

@mirka2405 my sme boli napriklad v Aqua Heneish, urcite su aj lepsie hotely, my sme vsak boli spokojni, najkrajsia dovolenka

devilka1
23. aug 2024

@michu_ pekný deň, rozmyslame že aj my pojdeme na ten výlet do mesta, oplati sa ? ako to dlho trvalo?

michu_
23. aug 2024

@devilka1 bolo to na cele poobedie, prisli sme asi vecer o 9-10tej, a podla mna super-ale tak ja som zas clovek, co si radsej naciti ten skutocny zivot niekde ako len turisticke "atrakcie🙂

devilka1
25. aug 2024

@michu_ my by sme si tiez radi pozreli ale budeme pri mori iba cele 6 dni tak nwm ci chceme eate jeden precestovat 🙂 mali ste zastavku aj niekde v obchode?

michu_
29. aug 2024

@devilka1 no, mali sme rozchod po takej trznici , tam predavali kadeco, a potom sme sa presli po meste a este vl.v takej solnej jaskyni sme boli

artep1982
9. nov 2024

Ako je to v tejto oblasti so žalúdocnymi problémami?😱