Ahojte, zo všetkých strán na mňa vyskakuje Marsa Matrouh s videami s nádhernymi plážami, a úžasným orim- veľmi ma to láka. Už som bola viackrát v Tunisku, Maroku atd, takže viem, čo očakávať od severu Afriky, ale máme 3 a 7 ročné deti, a hlavne kvôli mladšiemu mám rešpekt. Mimo Európy sme ešte neboli, kvôli prípadnej zdravotnej starostlivosti, žalúdočným problémom atd, keďze toho 3-ročného je naozaj ťažké ustrážiť, aby si nedával čokoľvek do úst, prípadne všetko neochytal predtým ako niečo zje rukou… 🫣🤣. Takže som stále na vážkach…. Boli ste aj s takými deťmi, alebo radšej neriskovať, a zas dať len Európu? Viem že sú ľudia, ktorí cestujú s deťmi od narodenia a aj takí, ktorí zahraničie neriskujú do dospelosti 🤭, lem chcem niekoho s osobnou skúsenosťou, hlavne s tými črevnými problémami, možno aj s konkrétnym hotelom. Ďakujem
pred tyzdnom sme sa vratili z MM hotel Jaz Almaza, bol s nami 3-rocny syn (a este 13 a 16 rocni surodenci), zaludocne problemy nemal nikto z nas, surodencom bolo 1/2 dna tazko ale to pripisujem tomu co vsetko pojedli piate cez deviate, hotel bol cisty, udrziavany, chodia tam hlavne Taliani takze sa o to vsetko dost starali, more nadherne, plaz nadherna
kazdopadne mne tieto krajiny uplne nesedia, baksisova kultura atd. :D ale bez vahania odporucam
@marca12 bolo prijemne veterno, vetrik pofukoval a len nam to vyhovovalo, 2 dni boli vacsie vlny a fukalo viac, ze som maleho s muzom do mora nepustila, sedel na piesku a strasne ho bavilo ako ho tie vlny obmyvali, dospelaci boli v mori v pohode (ked prejdes za to miesto, kde sa vlna pri brehu lame, tam sa v pohode da plavat atd.)
Ak máš fb, je tam skupina Aktuálne v Egypte, skús tam.
A tu máme skupinu, boli už baby tam.
https://www.modrykonik.sk/group/12245/
boli sme minulý rok a bola to ta naj dovolenka 🙂 vlny žiaden extrem ani silný vietor nič kupali sme sa všetky dni aj keď asi 2 dni sa dalo kúpať až okolo obeda .... žalúdočné problémy sme nemali boli sme s 5 ročnou ....akurát si všade treba pripraviť po 1 dolariku
Ahoj, ja som aktualne v Jaz Tamerina. Ak sa bojíš vyslovene iba o tu čistotu, tak Ťa upokojim, naozaj sú všetky hotely siete JAZ na veľmi vysokej úrovni čistoty. My sme v Tamerina, ale nádherný je Oriental, aj Crystal, oni sú si veľmi podobné a všetko je to jedna sieť rovnakých služieb a komfortu. Boli sme sa pozrieť v každom. Strava chutná, pestrá, naozaj nám veľmi chutí a není žiadny problém. Sú to nové hotely. Len si treba pozrieť na mape, ktoré sú kde umiestnené, my z Tameriny ideme asi 5minut k moru, máme 4 a 7 ročné deti, ktoré bez problémov peši dávaju dlhé prechádzky, tak podľa seba si to treba zvážiť.
Druhý deň je more dosť búrlivé a vraj hlásia na nasledujúce dva dni vysoké vlny, už dnes sme mali problém čo fúka riadne. Ale keď sme prišli minulý týždeň more bolo kľudne.
Dosť sa tu aj stavia naokolo...
A určite s deťmi nechoďte na žiaden výlet.
@miladka234 Dá sa ísť pozrieť do všetkých Jaz hotelov?
@oliverceky vies sa prejst vonkajsim arealom, prejst cez recepciu, navstivit obchody (ak maju) 🙂 akurat ti nenaleju (tak nam povedala delegatka)
ja som sa bola pozriet v Crystal aj Tamerina napr. a byvali sme v Almaze
@oliverceky áno dá sa, prechádza sa cez hotely, lebo v nich sú obchody so suvenírmi. Takže preto sa dá. Využívať služby nemôžeš, ale pozrieť sa, prejsť sa, pokukat áno, plus teda tie obchodíky sú tam, musíš prejsť cez hotel, lebo obchodíky sú vonku.
@kanka89 ak mozem pripnem sa, tiež ma to zaujíma. Mame 4 ročnú, minuly rok sme boli v Turecku a tak to zvládla na 1*