Ahojte. Bol niekto na dovolenke v Egypte marsa matrouh ? 🙂 ako tam bolo , či sa tam oplatí ísť. Keďže sme v Egypte nikdy neboli tak zvažujeme takúto možnosť. Ďakujem za odpovede.
More v marsa matrouh je nadherne, boli sme minuly rok, tento rok ideme zas, len iny hotel. Necakajte podmorsky svet, ani nocnu zabavu, spolocensky zivot, ani nejake extra vyzitie pre deti... ak hladate klud, ticho, pokoj, a nadherne tyrkysove more, tak smelo do toho. Mna naopak, hurghada neocarila, byvali sme v centre mesta, vsade milion ludi, tahaju vas do obchodov, otravuju na ulici, hluk...v tomto je marsa ako pohladenie na dusi😀
Marsa M. je od Stredozemného mora, čiže nie Červené more, ktoré ma nadherny podmorský svet. Zvyknú tam byt väčšie vlny a su obdobia keď sa aj tyzden nemôže kupat, aj teplota mora je niekde inde ako napr. v Hurghade. V podstate si len v rezorte, lebo okolo máš púšť, keď to porovnám s Hurghadou, tam je úplne fajn skvelý rušný bezpecny nocny život. Veľa som čítala o M.M ale zatiaľ ma tato destinacia natoľko nepresvedčila, tak som verná Cervenemu moru. Recenzie nájdeš 50 na 50.