Manželský život na rodinnej dovolenke v hotelovej izbe

26. jan 2022

asi trochu divna anketova otazka 🙂 ale mame s manzelom taku debatu prave a nevieme sa zhodnut, tak nas zaujimaju nazory inych 🙂 podla neho je normalne mat sexualny styk v izbe, v ktorej su aj deti vacsie 7-12 rokov napriklad, podla mna nie .... hmmmm ? ide mi len i nazor 🙂

denden77
26. jan 2022

nie 🙈🙊🙉

deginko
26. jan 2022

Nie

julka828
26. jan 2022

NIE!!!

0silvia0
26. jan 2022

Predstav si samu seba v kozi toho dietata, ako by si sa citila 12rocna ked mas byt ucastna styku svojej mamy s otcom. A mas odpoved.

janai1
26. jan 2022

A deti sa budú pozerať? 😎 Keď chce mať sex tak nech deťom zaplatí druhú izbu

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tessa2299
26. jan 2022

Podla mna mas dost perverzneho manzela 🤢.... toto zdraveho chlapa ani nenapadne

syslik81
26. jan 2022

kolko x sme predstierali ze spime a nespali sme .. a pocuvat funacich rodicov ci nebodaj vidiet otcovu chlpatu rit je to najmenej co teaneger chce vidiet na dovolenke ... detom zaplatit vlastnu izbu a robte si co chcete ale inak riadne tabu

loginexistuje
26. jan 2022

Uchylne

jaskolka
26. jan 2022

Nie. Bud osobitne izby potom majte, alebo trebárs keď hotel má animátorov pre deti že majú cez deň program, tak využiť situáciu vtedy.
Kamoška tak robí, deti(10 a 13) idú sa baviť, je o ne postarané ,a oni si tiež s mužom"robia program ".
A spokojní sú všetci

sense
26. jan 2022

Sak si. Objednajte apartmán alebo rodinnu izbu

basullinka
26. jan 2022

Keby som bola svedkom takéhoto zážitku ako dieťa/teenager, tak mi rodičia môžu rovno zaplatiť sedenia u psychiatra 🙈

bajka16
26. jan 2022

Toto nemôže myslieť vážne veď to sú už veľké deti a veľmi dobre by vedeli čo robíte 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ a podľa vlastných skúseností vám garantujem že by nato nikdy nezabudli také veci ostávajú v pamäti dlllllho 🤷🏻‍♀️

maminkadeticiek
26. jan 2022

🤦‍♀️ nie

amelie2017
26. jan 2022

Bozd fuj, ja som nasich ani doma nevidela, nepocula, len som vedela, ze to robili, lebo potom sli do sprchy a bolo mi na grc a nie este byt s nimi v jednej izbe. Apartman, rodinne izby, deti s animatormi, ale toto nieeee....

dskjhfdlkdjhl
26. jan 2022

povedz manzelovi nech nie je drzgros a nech priplati za lepsie ubytovanie, s dvomi spalnami.

mirage
26. jan 2022

zas debilna anonymna otazka.. ved sexujte, aj ak budu pri vas pozerat telku..

katus226
26. jan 2022

Prebohaaaa

dagas
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikpa
26. jan 2022

Dúfam, že si robí prdel, keď nie, nie je kompletný 🙄

amaro
26. jan 2022

nie preboha. ked nie su peniaze na lepsie ubytovanie, tak si sex na dovolenke odpustit.

michaela789
26. jan 2022

Až ma celú skrčilo... Nie. Nie je to v poriadku, ani normálne... Teda pokiaľ rodičia nechcú dieťaťu spôsobiť traumu a komplexy.
Pamätám si jednu časť Zámeny manželiek, kde manželia žili s dvoma deťmi na ubytovni v jednej izbe a muž sa tam priznal, že sexuju pred tými deťmi. Že veď "to je život a oni aj tak spia ako dudci"... Chcelo sa mi grcať.

annm81
26. jan 2022

Áno, je to normálne. Tak stopäťdesiat rokov dozadu v chalupe, kde rodičia ani ich desať deti nevie ani čítať.

dadis
26. jan 2022

@viestta ja umrem z tych tvojich komentov 😂😂😂😂, ze Rohypnol

yvanielka
26. jan 2022

Preboha, nerobte tým deťom traumu

loliki
26. jan 2022

Podľa toho, ako tvrdo deti spia a či ste takí hluční že ich dokážete zobudiť. Alebo ako si to zorganizujete. Zas voľakedy všetci spávali v jednej izbe, tak ako to bolo?

autor
26. jan 2022

my sa nechystame na dovolenku... to prislo do reci v ramci ineho rozhovoru... dakujem za nazory 🙂

evaachesa
26. jan 2022

Samozrejme a deťom pukance do ruky 🤦

michaela789
26. jan 2022

@evaachesa 😂😂😂😂😂😂😂

sissy27
26. jan 2022

Je to presne tak isto normálne ako sexovať doma v obývačke keď spolu s deťmi pozeráte film 🙄🙄🙄