Máme cestovať cez jarné prázdniny do Egypta?

sisulik11111
31. jan 2022

Ahojte..chceme ist ja a 2deti 15rocne do egypta. Ci by ste isli cez jarme prazdniny. Ci ano ci nie...

perthes
31. jan 2022
sisulik11111
autor
31. jan 2022

@perthes
@perthes preco nie,..

kikuska63
31. jan 2022

@sisulik11111 áno, je tam teplo a lepšie sa tam dýcha ako kebyze tam idete v lete, super zážitok. Odporúčam všetkými 10🙏🏼

andrejka1974
31. jan 2022

@sisulik11111 určite nie,v tejto situácii určite nie a Egypt nie je bezpečný

zuzubb007
31. jan 2022

Jasne ze ano co na Slovensku treba si uzivat kdd mate moznost, ostatni co vravia nie, len zavidia alebo su nezaockovani 😉

akbara77
31. jan 2022

@zuzubb007 jasne závidím....v tejto dobe...skončiť.s koronou v Egypte...fasa...ani ZADARMO.

janinah
31. jan 2022

Asi žijete na Marse,ked ti omicron nič nehovorí a kludne ideš riskovať zdravie svojich detí.Nešla by som ani keby to bolo zadarmo.Len nezodpovední egoisti si idú teraz "užívať".

kikuska63
31. jan 2022

@zuzubb007 súhlasím a kto píše, že je to nebezpečné tak sa bojí žiť, to čo nás teraz zabíja viac ako vírus je to, že si neužívame život tak ako by sme mali. A navyse v Egypte robia nahodne na letisku ludom testy na covid.

zuzubb007
31. jan 2022

@akbara77 vsak ak si ockovana ani nemusis vediet, ze ju mas a kto sa boji nech sedi doma

kjll
31. jan 2022

@zuzubb007 aj nezaočkovaní môžu 😂😂🤦🏻‍♀️

janinah
31. jan 2022

Vlastne si myslím,že je to provokačný príspevok,neverím,že niekto takto rozmýšľa....

emka530
31. jan 2022

@sisulik11111 destinacia super, prečo nie...sama najlepšie vieš či si trufneš sama dospelá s dvoma teenagermi..naši boli už dááávno v apríli a bolo tam horuco, more teple a super 🙂 my ideme cez jarné prázdniny do Barcelony, nebude to síce na kúpanie ale plavky si beriem aj tak 🙂 a taká mala rada, treba ubytko s možnosťou storna, keby náhodou...

janinah
31. jan 2022

@kikuska63 to musí byť zážitok na nezaplatenie vyjsť v egypre na letisku pozitívna alebo tam byť s príznakmi kdesi na hoteli či hnačkovať pri pyramíde...
ale však choďte,dúfam,že ni esi moja kolegyňa ani susedka....

zuzubb007
31. jan 2022

Ved uz zacnite zit korona sa bude este 20 rokov riesit ak nie viac, to vazne sa chystate vsetci cely zivot nikde nechodit?

janinah
31. jan 2022

@zuzubb007 celý život nie,od apríla do možno oktobra by to mohlo byť ok,stačí počkať a necestovať cez najrizikovejší čas

emka530
31. jan 2022

@janinah prečo by mal takto niekto provokovať? cestovanie je užasne, treba si ho užívať plnými dúškami...a teraz sa dá velmi lacno zohnať či letenky či ubytka...chceš? pomôžem ti nájisť 🙂 ak niekomu korona sadla s prepačením "na hlavu" je mi ho luto...ale život nekončí, corona raz skape...a ak to ma byť, tak to bude...koronu môžem chytiť aj v tescu kde nakupujeme...

kikuska63
31. jan 2022

@janinah ruska respiratory, dezinfekcie, to je všetko proti tomu aby sa ľudia nakazili. Ak to človek dodržiava prečo by mal covid hneď chytiť ? cestujem koľko sa len dá zobrať volna v praci a zatiaľ žijem šťastne a bez covidu

mamina0078
31. jan 2022

Ja by som išla. Covid môžete rovnako dostať ako tu aj tam a taktiež nemusíte... Vy samy musíte si určiť, či chcete to riziko postúpiť alebo nie. Samozrejme dodržiavala by som v čo najväčšej miere bezpečnostné opatrenia a aj vo vyššej ako by sa očakávalo a vyžadovalo...

perthes
31. jan 2022

@sisulik11111 lebo Slovensko je tak krásna krajina, že tie jarné prázdniny by som strávila radšej tu ako v nejakom Egypte..🙄. Ľudia cestuju kade tade a Slovensko nepoznajú

janinah
31. jan 2022

@emka530 viem si nájsť letenky aj ubytko aj sama....lenže nebudem cestovať v najrizikovejšom čase,nielen kvôli sebe,ale kvôli mojej mamke 84r. slabej a chorej,kvôli mojej dcére tehotnej,kvôli môjmu 2mes. vnúčikovi,kvôli mojim pacientom v geriartickom veku...pre nich sedím doma na zadku a neriskujem ani len bezpríznakový priebeh,mne by nemuselo byť dokopy nič,ale neohrozím slabých v mojom okolí,stačí že mi covid vzal otca a budem každého chrániť ako len môžem.....a je mi zle z ľudí,ktorí musia" žiť "z akaždú cenu ,lebo "slododaaaa"...tak nechsapáči,chodte si "žiť"...

perthes
31. jan 2022

@janinah zdieľam tvoj názor.

emka530
31. jan 2022

@perthes ano je krasna ale asi si nezažila tlaky v hoteloch, najmä v tatrách..hodinové rady pri lanovkách, nemožnosť zaparkovať pri nejakej atrakcii...ludia bláznia, lebo každý teraz len na Slovensku...

@janinah každý máme niekoho starého, chorého, tiež sa bojíme o svojich milovaných...ale korona je všade, u mna doma bola pár krát, a nezblaznila som sa...urobila som jej kávu a odišla 🙂 život ide dalej, pandemia končí, a treba si život užívať, či vybehneš na kopec za domom či ideš spoznať novú zahraničnú destináciu...to je jedno, hlavne čo má človek v hlave, odtial ide všetko..
pokial sa človek chráni, nemá význam ostávať doma a hladieť do stien..

kikuska63
31. jan 2022

@janinah kazdy ma okolo seba inych ludi, ine vekove kategorie, niekto byva s rodicmi, niekto zas nie, vzdy vsetko zavisi od okolnosti a ako sa clovek k tomu postavi. Ked clovek nebyva s rodicmi tak si myslim, ze bez nich tu inkubacnu dobu vydrzi a bude vsetko fajn

perthes
31. jan 2022

@emka530 vaše starosti na moju hlavu..čo ísť alebo neísť do Egypta..to ako fakt...toto ľudia riešia.

emka530
31. jan 2022

@perthes ja ale do Egypta nejdem 🙂

sisulik11111
autor
31. jan 2022

Ja som skor myslela ci by ste isli keby ste mali moznost. Zaockovani sme pozerala som.si podmienky vstupu a vysupu je to ok. To ze ci ked pojdem sama zena s 2 detmi, ci to nebude na tych ich muzov privela.

miskakyska
31. jan 2022

...načo čakať do jarných prázdnin,bežte už teraz cez polročné..stíhate v pohode.

kikuska63
31. jan 2022

@sisulik11111 ak budete v rezorte a nebudete zbytocne chodit z neho von tak to bude ok, alebo sa tam mozno skamaratite s nejakou rodinou ako to byva zvykom a potom sa nicoho bat nemusite

lalenka33
31. jan 2022

Čo má byť na tých ich mužov priveľa? Chceš ísť na dovolenku a deťmi či baliť egyptských amantov? My sme boli so segrou same 2 v Hurgade ešte aj delegáta sme mali egypťana, ja som mala 21 a segra 20 a nikto si na nás nič nedovoloval

abbey1
31. jan 2022

@janinah A rodiť v tak neskutočne rizikovom čase je zodpovedné? Vaši si to nevedeli vypočítať? Také sebecké a nezodpovedné!
Jáj! Počkaj! To len tí druhí sú sebeckí a nezodpovední!
Ty sa prezentuješ ako hlboko veriaci človek. Ale láska k blížnemu z teba necítiť. Bohužiaľ.