Ahojte..chceme ist ja a 2deti 15rocne do egypta. Ci by ste isli cez jarme prazdniny. Ci ano ci nie...
@sisulik11111 áno, je tam teplo a lepšie sa tam dýcha ako kebyze tam idete v lete, super zážitok. Odporúčam všetkými 10🙏🏼
@sisulik11111 určite nie,v tejto situácii určite nie a Egypt nie je bezpečný
Jasne ze ano co na Slovensku treba si uzivat kdd mate moznost, ostatni co vravia nie, len zavidia alebo su nezaockovani 😉
Asi žijete na Marse,ked ti omicron nič nehovorí a kludne ideš riskovať zdravie svojich detí.Nešla by som ani keby to bolo zadarmo.Len nezodpovední egoisti si idú teraz "užívať".
Vlastne si myslím,že je to provokačný príspevok,neverím,že niekto takto rozmýšľa....
@sisulik11111 destinacia super, prečo nie...sama najlepšie vieš či si trufneš sama dospelá s dvoma teenagermi..naši boli už dááávno v apríli a bolo tam horuco, more teple a super 🙂 my ideme cez jarné prázdniny do Barcelony, nebude to síce na kúpanie ale plavky si beriem aj tak 🙂 a taká mala rada, treba ubytko s možnosťou storna, keby náhodou...
Ved uz zacnite zit korona sa bude este 20 rokov riesit ak nie viac, to vazne sa chystate vsetci cely zivot nikde nechodit?
@janinah prečo by mal takto niekto provokovať? cestovanie je užasne, treba si ho užívať plnými dúškami...a teraz sa dá velmi lacno zohnať či letenky či ubytka...chceš? pomôžem ti nájisť 🙂 ak niekomu korona sadla s prepačením "na hlavu" je mi ho luto...ale život nekončí, corona raz skape...a ak to ma byť, tak to bude...koronu môžem chytiť aj v tescu kde nakupujeme...
Ja by som išla. Covid môžete rovnako dostať ako tu aj tam a taktiež nemusíte... Vy samy musíte si určiť, či chcete to riziko postúpiť alebo nie. Samozrejme dodržiavala by som v čo najväčšej miere bezpečnostné opatrenia a aj vo vyššej ako by sa očakávalo a vyžadovalo...
@sisulik11111 lebo Slovensko je tak krásna krajina, že tie jarné prázdniny by som strávila radšej tu ako v nejakom Egypte..🙄. Ľudia cestuju kade tade a Slovensko nepoznajú
@emka530 viem si nájsť letenky aj ubytko aj sama....lenže nebudem cestovať v najrizikovejšom čase,nielen kvôli sebe,ale kvôli mojej mamke 84r. slabej a chorej,kvôli mojej dcére tehotnej,kvôli môjmu 2mes. vnúčikovi,kvôli mojim pacientom v geriartickom veku...pre nich sedím doma na zadku a neriskujem ani len bezpríznakový priebeh,mne by nemuselo byť dokopy nič,ale neohrozím slabých v mojom okolí,stačí že mi covid vzal otca a budem každého chrániť ako len môžem.....a je mi zle z ľudí,ktorí musia" žiť "z akaždú cenu ,lebo "slododaaaa"...tak nechsapáči,chodte si "žiť"...
@perthes ano je krasna ale asi si nezažila tlaky v hoteloch, najmä v tatrách..hodinové rady pri lanovkách, nemožnosť zaparkovať pri nejakej atrakcii...ludia bláznia, lebo každý teraz len na Slovensku...
@janinah každý máme niekoho starého, chorého, tiež sa bojíme o svojich milovaných...ale korona je všade, u mna doma bola pár krát, a nezblaznila som sa...urobila som jej kávu a odišla 🙂 život ide dalej, pandemia končí, a treba si život užívať, či vybehneš na kopec za domom či ideš spoznať novú zahraničnú destináciu...to je jedno, hlavne čo má človek v hlave, odtial ide všetko..
pokial sa človek chráni, nemá význam ostávať doma a hladieť do stien..
Ja som skor myslela ci by ste isli keby ste mali moznost. Zaockovani sme pozerala som.si podmienky vstupu a vysupu je to ok. To ze ci ked pojdem sama zena s 2 detmi, ci to nebude na tych ich muzov privela.
...načo čakať do jarných prázdnin,bežte už teraz cez polročné..stíhate v pohode.
@sisulik11111 ak budete v rezorte a nebudete zbytocne chodit z neho von tak to bude ok, alebo sa tam mozno skamaratite s nejakou rodinou ako to byva zvykom a potom sa nicoho bat nemusite
Čo má byť na tých ich mužov priveľa? Chceš ísť na dovolenku a deťmi či baliť egyptských amantov? My sme boli so segrou same 2 v Hurgade ešte aj delegáta sme mali egypťana, ja som mala 21 a segra 20 a nikto si na nás nič nedovoloval
@sisulik11111 nie