Ahojte. Mám dilemu ísť či neísť sama na dovolenku do Turecka na 8 dní s 5 ročným synom? Ja osobne sa nejak neobávam, ak by ste sa ozvali maminky čo ste takto boli aké to malo nevýhody...Manžel s nami nemôže ísť, ani žiadny príbuzní či priateľka? Ďakujem
Odmalicka cestujem s dcerou sama a nikdy nebol ziaden priblem. Treba si vybrat hotel kde su atrakcie pre deti a suoer si to uzijete🙂
@josephine77 Nenechaj si ujst prilezitost, dovolenku si uzijete aj sami so synom, ja som takto bezne chodievala, ked bola dcera mala
Turecko máme vyskúšané už minulý rok a boli sme veľmi spokojný. Samozrejme že volím dovolenku cez cestovku takže tam bude spoľah na delegáta a možno menší problém by som videla v jazykovej bariére, lebo ja hovorím plynule francúzsky ale tam sa touto rečou nedohodnem.
nemas sa coho bat. ja by som to riskla aj s dvomi detmi. A s jednym uplne v pohode. Uzijete si spolu, oddychnete takze do toho
@josephine77 jednoznacne, ja chodim sama s malym, ked manzel nemoze a Turecko je na to ako stvorene, hlavne vybrat dobry hotel , v blizkosti letiska s vhodnou plazou a bude Vam super🙂
určite choď !!!! ja chodím väčšinou sama s malou od jej 4 rokov,keď muž nemôže
http://hotel.invia.sk/turecko/alanya/eftalia-sp... baby dovolenka kúpena letíme 20.8.
ja by som sama s deckom nešla,...
Ja osobne odporúčam aj ísť sama a odporúčam hotel Evren Beach resort / Hydrotour/ menší resort všetko po ruke dieťa sa nemá kde stratiť , slov.animácie klub markíza mám osobnú skúsenosť ideme tam po tretí krát s deťmi pá Táňa
@luciannka83 a preco ake nevyhody v tom vidis?
Ak ideš cez cestovku, tak žiadny problém v tom nevidím.
Ak máš obavy, tak si vyber niečo bližšie. Taliansko, Chorvátsko. Susedia boli so 4 roč. dievčatkom a nevedeli si vynachváliť