Ahojte, je tu niekto taky, kto chodi na dovolenky k moru aj sam?
Som momentalne slobodna, rozidena po 2 dlhsich vztahoch, v ktorom ani v jednom sme takto pri mori a na dovolenke neboli. Trosku mi to prislo luto a rozhodla som sa, ze buduci rok, ak bude situacia lepsia, by som isla aj sama. Momentalne si vztah hladat nechcem, pretoze o rok koncim vysoku a mam v plane sa stahovat do hlavneho mesta, takze uvazujem stylom, ze urcite este budem sama.
Nikdy som takto sama nebola, neratam zahranicne pobyty, kde sme boli viaceri zo skoly alebo na pobyte, kde som sa rozpravala s inymi zahranicnymi studentmi. Preto to vnimam ako nieco nove. Mam podla vas do toho ist, je to bezpecne a oplati sa to? 🙂
Ja som bola 5 rokov po sebe sama pri mori samozrejme vez cestovku a neviem si vynachváliť, bola som v chorvátsku, Grécku, taliansku a bolo to perfektne. Som učiteľka takže samota na týždeň bolo po školskom roku pre mňa to práve. Ja by som išla znova len už mám 2 deti.
Moja kolegyňa chodila sama na dovolenku....a nevedela si vynachváliť...ona sa tam stále k niekomu prikmotrila 😄 a už nebola sama 😊
Zvykla som chodievat sama na dovolenky, Kolumbia, Azory, Maroko, Spanielsko, Srbsko a vzdy som tam niekoho “spoznala”, no ak som chcela byt sama a ist si po svojom tak som nemusela nic riesit.
Bola som ako mlada slobodna 2x sama na poznávacom zájazde autobusom a super. Kopu kamosov som si našla. Ležať sama týždeň pri mori by bola asi nuda. Toto bolo take kombinovane, aj kúpanie, aj pamiatky.
Ja som introvert, mám rada samotu občas, ale dovolenka osamote ma veru neláka. Vždy idem s niekým. Ale možno keby idem raz zmením názor, netuším.
Precestovala som svet sama a nikde som sa nebala, nebol dôvod. Iba ak opilcov tu na SK, u tých človek nikdy nevie.
Kolegyňa chodila s manželom....ale on celú dovolenku poňal tak, že alebo bol pod obraz Boži a ležal na izbe , alebo pre istotu ležal u niekoho v posteli na jej izbe... a moja kolegyňa vlastne bola sama...
Ja by som isto išla aj sama, mne sa samota až žiada pri 4 deťoch... týždeň by bol balzam na moje nervy...😉
tak to ste ma velmi potesili, ze ste take odvazne a ze idete bez ohladu na to ci ste alebo nie ste zadane 🙂 velmi ma to laka, nechcem uz cakat na dalsi vztah a nahodou zase nepojdeme a len by ma to mrzelo :/ rozmyslam, ze ani tie poznvacie zajazdy nie su zle, ako to tu niekto spomenul 🙂 ak sa clovek kus boji 🙂
Poprípadne ak sa bojíš/nechceš ist sama,choď s kamoškou,sestrou,susedou..není pravidlo že musíš ísť s chlapom 😁
Chod aj sama. Hadam neprestanes zit. Mozno tam stretnes niekoho.
Kamaratka sla s jednou cestovkou asi na 4 dovolenky a nasla si tam lasku (tiez cestoval rad s tou cestovkou) 😊
Ja som bola tiez cerstvo po rozchode sama na zajazde Thajsko-Malajzia-Singapur.... Hned v autobuse na letisko sme sa dali dokopy s dalsimi zienkami, ktore boli kamosky a isli si oddychnut od muzov....pocas zajazdu som sa zoznamila s celou skupinou, co sme boli spolu plus sprievodca... Bola to jedna z najuzasnejsich dovoleniek, pretoze som si sama urcovala, ci chcem travit cas sama alebo so spominanymi ucastnikmi zajazdu...s nikym som sa nehadala, nemusela sa prisposobovat....velmi som si oddychla a spoznala aj iny level dovolenky 🙂
Nešla by som, cítila by som sa divne a to som človek ktorý je úplne spokojný aj sám
Ja som bola sama a bolo mi smutno. Bol to zajazd. Kazdy prehodil len par fraz a isiel so svojou partiou
Jasne ja som chodila aj sama a paradne som si oddychla. Posledne dni nevravim,ked som uz mala samoty dost som sa zoznamila s viacerymi ludmi a podnikali sme spolu nejake vylety. Ale gro dovolenky som travila sama.
@anonym tie poznávacie zájazdy by boli asi lepšie, prípadne ak ťa nič nezaujme z Viedne sa lieta napríklad aj na 4 dni hocikde, tak môžeš skúsiť aké to bude a ked sa ti bude páčiť skúsiť nabudúce ísť na viac dní.
Týždeň vyvalena sama na pláži s knihou a drinkom? To je sen 😅
Zbytočne už teraz rozmýšľaš, čo bude budúci rok. Možno budeš aj vydatá, nikde nevieš.
Isla by som sama. Uz som tak bola viac x. Je to skvele uzastne a uplne najlepsia dovolenka. Ja skor mam opacny problem strasne tuzim ist sama a vzdy sa mi niekto priplichti😂😂mama, bratranec, rodina, partner, kamaratka…sama je sama je to skvele neopisatelne uzastne. Ale nie kazdy je tip co to zvlada a oblubuje
Ahoj, ak by si chcela. Môžeme niečo spolu vymyslieť 🙂
Kamarátka chodila cez nejakú Českú cestovku pre slobodných. Vždy bola veľmi spokojná.
Ja by som kľudne aj sama išla. Chod do toho!
Vsetko zalezi na Tvojej povahe. Niekto spolocnost nutne potrebuje a niekto nie. Ja som sama nikdy nebola, ale mam znamu, co takto roky chodila sama a bola spokojna. Ja som vzdy bola bud s kamoskou, alebo neskor s manzelom.