Ahojte, prosím vás, cez koho ste požičiavali auto na malorke? Pozerala som wiber ale tie ceny sú dosť vysoké a nikde som sa nedočítala, či vedia auto aj priviezť z Palmy do Alcúdie. (Bolo tam iba vyzdvihnutie aj zavezenie auta do Palmy). A ďalšia vec, nepoznáte niekoho Slováka/Čecha čo žije na Malorke a vedel by vybaviť lacnejšie výlety? Minulý rok sme boli na Zakynthose a nasli sme jednu Češku čo tam žije a vedela vybaviť aj požičanie auta aj výlety po ostrove značne lacnejšie. Tak či náhodou neviete o niekom takom aj na Malorke. Ďakujem 😊
@liz_lemon akoze hlavne mesto, soller, valdemosu, formentor, dracie jaskyne, sa calobru, pláže to si chceme samy prejsť tým autom...ale nasla som napr ze plavba katamaranom okolo ostrova okolo 100€osoba to sa mi zdalo moc, že či by to aj lacnejšie neslo🙂 a to auto prosím ťa na deň cca koľko €?
Boli sme ubytovaní v Alcudii, z hotela sme vyšli za najbližší roh a tam boli jedna požičovňa áut na druhej. :D A to sme ani nebývali priamo v centre, ale v okrajovej štvrti. Predpokladám, že sa to nezmenilo. A namieste u "no name" požičovne bol prenájom aj lacnejší než čo sme pozerali cez net.
Isto bude všade dosť rôznych stánkov, tak akoto býva v takýchto letoviskách a dá sa s nimi niekedy aj zjednať cena, takže to by som riešila až na mieste
@simona082 my sme pozicali na letisku v Palme, po prilete vyzdvihli a potom tam vratili. Skrz cz a sk ludi neviem, moja rodina je nemecky hovoriaca, cize nam to tam vyhovovalo. Kedze je to tam jazykovo na nich nastavene. Vylety si vsade autom robite samy, plaze su zdarma. A take ako katedrala, akvarium, to mozete nejako s kombi tickets riesit
my sme tam boli viackrat a auto sme si poziciavali vzdy na mieste, autopozicovni je tam dost, a ked mas auto, tak nepotrebujes vybavovat ziadne vylety, my sme presli cely ostrov autom