Mallorka začiatok augusta 2019 - poradíte hotel?

monika164
22. jan 2019

Chystame sa zaciatkom augusta s detmi na dovolenku do Spanielska presne Malorka.
poradte nejaky osvedceny hotel hlavne pre deti.
dakujem krasne😀

tyrkysova_kobyla
22. jan 2019

@monika164 ja som bola minuly rok v hoteli Martinique v oblasti Magaluf, boli tam aj rodinky s detmi

monika164
autor
22. jan 2019

@tyrkysova_kobyla dakujem a hotel bol aky a voda?

tyrkysova_kobyla
22. jan 2019

@monika164 hotel je 3*, pekny cisty, sluzby super, maju dva hotelove bazeny, ale v nich som nebola, bola som, len v mori, ktore, je asi 5 min peso od hotela

slniecko35
22. jan 2019

@monika164 no Magaluf s detmi by som isto nesla, je zname, ze tam chodia hlavne mladi anglicania opit sa, na diskoteky a skakat z hotelovych balkonov do bazenov, spanielsko s tym ma velky problem.

tyrkysova_kobyla
22. jan 2019

@slniecko35 bola som tam a vsetko bolo v poriadku, ak mas inu skusenost, ja ti ju neberiem, ale ak posudis len podla toho, ze "je zname"...
@monika35 pokojnejsia oblast je potom Palma Nova alebo Torrenova, tam uz bol viac vyskyt starsich ludi, ak teda nechces v okoli mladych Anglicanov 😀

monika164
autor
22. jan 2019

@tyrkysova_kobyla dakujem pekne

monika164
autor
22. jan 2019

@slniecko35 dakujem za radu bola si tam?

slniecko35
22. jan 2019

@monika164 kamoska tam bola za zabavou pred par rokmi

liz_lemon
22. jan 2019

ak na Malorku, tak na sever, oblast Alcudia, tam sú krasne biele plaze, ale hotel ti neporadim, my sme byvali na juhu a chodili sme tam autom

mihula
22. jan 2019

ja som bola na malorke a nikdy viac.To bolo ine kasíno.Ožratí nemcuri.taliani a ine hovada-dunelo to tam 24hodin v kuse.V noci sa nedalo spat lebo ožratí buchali na dvere,cez den sexovali na balkone,vyhadzovali vsetko z balkona,nikdy sme nevedeli,ci nam nieco nepristane na hlave.

belllinka
22. jan 2019

Palma nova a magaluf su zname strediska kde to zije, bola som davnejsie, a fakt diskoteka na diskoteke, radsej sever, ako radi liz_lemon