Chystame sa zaciatkom augusta s detmi na dovolenku do Spanielska presne Malorka.
poradte nejaky osvedceny hotel hlavne pre deti.
dakujem krasne😀
@tyrkysova_kobyla dakujem a hotel bol aky a voda?
@monika164 hotel je 3*, pekny cisty, sluzby super, maju dva hotelove bazeny, ale v nich som nebola, bola som, len v mori, ktore, je asi 5 min peso od hotela
@monika164 no Magaluf s detmi by som isto nesla, je zname, ze tam chodia hlavne mladi anglicania opit sa, na diskoteky a skakat z hotelovych balkonov do bazenov, spanielsko s tym ma velky problem.
@slniecko35 bola som tam a vsetko bolo v poriadku, ak mas inu skusenost, ja ti ju neberiem, ale ak posudis len podla toho, ze "je zname"...
@monika35 pokojnejsia oblast je potom Palma Nova alebo Torrenova, tam uz bol viac vyskyt starsich ludi, ak teda nechces v okoli mladych Anglicanov 😀
@tyrkysova_kobyla dakujem pekne
@slniecko35 dakujem za radu bola si tam?
@monika164 kamoska tam bola za zabavou pred par rokmi
ak na Malorku, tak na sever, oblast Alcudia, tam sú krasne biele plaze, ale hotel ti neporadim, my sme byvali na juhu a chodili sme tam autom
ja som bola na malorke a nikdy viac.To bolo ine kasíno.Ožratí nemcuri.taliani a ine hovada-dunelo to tam 24hodin v kuse.V noci sa nedalo spat lebo ožratí buchali na dvere,cez den sexovali na balkone,vyhadzovali vsetko z balkona,nikdy sme nevedeli,ci nam nieco nepristane na hlave.
Palma nova a magaluf su zname strediska kde to zije, bola som davnejsie, a fakt diskoteka na diskoteke, radsej sever, ako radi liz_lemon
@monika164 ja som bola minuly rok v hoteli Martinique v oblasti Magaluf, boli tam aj rodinky s detmi