Mallorca v septembri

janka95
8. júl 2023

Ahojte. Boli ste niekto na Mallorce v septembri? A kde ? Chystáme sa na Mallorcu prvý krát v septembri. Viete nám odporučiť pekný čistý hotel? Oplatí sa viac all inclusive alebo polpenzia? Chceme peknú pláž, keďže ideme so 7 ročným synom. A co hovoríte na počasie sever, juh je veľký teplotný rozdiel? A cenovo v reštaurácii a podobne? Ďakujem za akúkoľvek radu.

tyrkysova_kobyla
8. júl 2023

@janka95 bola som v septembri, byvali sme v Magalufe, ale presli sme celu Malorku krizom krazom, vsade bolo pekne teplo, more skvele. Keby som sa rozhodovala opat, vyberiem si znova september.

jankassa
11. júl 2023

Boli sme v októbri na Malorke bolo teplo na kúpanie skoro všetky dni, ( 2 dní nie ) mali sme požičané auto a prešli sme ju krížom krazom to odporúčam lebo s jednej strany ostrova ste do 2 hodín na druhej strane. Boli sme v alcudii ubytovaní. Tam je nádherné vhodné podľa mňa pre deti. My sme mali na hoteli iba raňajky ( vtedy sme boli bezdetný ). Jedlo v reštaurácii podľa mňa strašné drahé malé porcie a nebolo to nič moc za hlavné jedlo sme.platili okolo 20 e. Ale ja by som keby idem ešte raz volila asi All inclusive alebo apartmán. A ešte jednoznačne auto.

hladamematku
11. júl 2023

@janka95 jún september najlepšie..

victoriab
11. júl 2023

@janka95 boli sme v septembri, naaaadherne nwkonecne pieskove plaze a tyrkysove more ako z fotiek ♥️ odporucam

kulumulu123
11. júl 2023

@janka95 bola som sept/oktober este v 1/2okt bolo super pocasie kupali sme sa more vynikajuce. Boli sme cez airbnb super ubytko cely byt sme mali pre seba cca 5min peso do mesta aj na plaz... Sever/juh pocasie rovnake chodili sme vela autom krizom krazom po celom ostrove... Najlepsiu plaz sme nasli calla millor, byvali sme calla ratjada.. Inak velni odporucam vylet na pstrosiu farmu super zazitok pre moju vtedy 5r dceru 👍😊

ctahka
11. júl 2023

@janka95 boli sme v druhej polovici septembra, oblasť Sillot,hotel s raňajkami, požičali sme si aj auto a bolo úžasne, september je skvelý čas na dovolenku, menej ľudí ako cez leto... užili sme si to na parádu,a podarilo sa nám byť aj na formentore .... Mallorca je úžasná voľba, určite sme tam neboli naposledy.Takze choďte do toho 👍S cenami to asi išlo hore,boli sme pred 5 rokmi, takže neviem ako teraz ale na jar sme boli vo Valencii a ja som mala pocit, že ceny v reštauráciách sú ako u nás.

hrabovo
11. júl 2023

@janka95 my sme boli jún, august aj október, vždy teplo, more až moc 🙂 oblast El Arenal a Alcudia, oboje krásne. V Arenali je väčší ruch, ale v októbri to už bude zrejme rovnako všade. My sme boli v hoteli HSM Reina del Mar (El Arenal,) polpenzia, švédske stoly, raňajky aj večere. Bazén k dispozícii, k moru presne 4 minúty pešo. Personál milý, ochotný, z letiska to bolo taxíkom 10 minút. Inak pochodeny celý ostrov, v každom kúte bolo krásne

kocurikpupcek
11. júl 2023

@janka95 my sme boli v októbri ( tuším to bolo až 7meho októbra do 17 steho)s dvoma malými deťmi (vtedy mali 4,5 a 1 rok) stačila nám pólpenzia. Boli sme v Santa Ponse - Hotel Globales Park. Normálne som to bookla cez booking, kúpila letenky.A úplne super. More teplulinké. Žiadne mega tropické horúčavy ale stále teplo na pláž a kúpanie. Proste ideál pre malé deti. Dokonca sme pocestovali po ostrove miestnym autobusom. Klasickou autobusovou linkou. Absolvovali sme výlet do Palmy a tiež historickým vláčikom do mestečka Sollér.Myslela som si,že v tom čase (už u nás riadna jeseň), a tam nikoho nebude. V hoteli samé rodinky s deťmi a zájazdy s dôchodcami. Proste normálka. Dodnes môj najstarší syn spomína "koľko jedla tam bolo" a ako nevedel si vybrať z toľkých druhov koláčov, zmrzlín, lákavého ovocia...
Neviem, či teraz keď už sú obaja školáci, tak by sa niečo také dalo, ich uvoľniť z vyučovania kvôli dovolenke. Učiteľky to nemajú radi, čo zas chápem.

bluka2
11. júl 2023

September október naj čas ísť na juh Európy a tým si predĺžiť leto

lenka0305
12. júl 2023

Ahojte, zvažujeme dovolenku na Mallorke kedže sme tam ešte nikdy neboli, chcem sa spýtať na all inklusive, tie ktoré ste boli aké druhy jedál tam mávajú prosím ? Najedol by sa tam aj môj vyberavý muž...totiž v turecku jedol iba hranolky, pizzu, pide-podobné pizzi a koláče... mávajú tam aj takýto typ jedla ? A na raňajky bol aký výber ? Ďakujem 😀 Pomohli by ste mi

janka95
autor
28. júl 2023

Ďakujem dievčatá. Ideme 7.septembra . Potom dám vedieť aj ostatným ktorí zvažujú dovolenku na Mallorce 🙂)))))

janka95
autor
26. dec 2023

Dievčatá odporúčam všetkým. Nádherná je Mallorca. Hotel dobrý, jedlo, more , pláže... 🙂 nám sa tam neskutočne páčilo. Určite sa tam vrátime.