Ahojte chcem sa opýtať na Malorka v septembri aké je tam počasie a či fúka vietor? Plus keď niekto bol v hotely condesa čo na neho hovoríte? Vďaka 🤗
@andrea112255 a kam ideš, do akej oblasti?
@nikusa1510 aj ja som bola v septembri, bolo krasne, more bolo teple, vonku bolo tych 28° cez den, plus nebolo az tak turistov, ako cez letne mesiace. Za mna september top mesiac 🙂
@iwet25
Alcudia
@tyrkysova_kobyla môžem sa spýtať v akej časti
@nikusa1510 aj ja tam chcem ísť v septembri. 🙂 len neviem ci nájdem nejakú ponuku lastminute
@nikusa1510 primarne Magaluf, ale s pozicanym autom, takze kazdy den niekde inde 🙂
Na Malorke je v septembri este horuco aj teple more. Len uz sa moze stat, ze vychytate nejaky dazdivy den. V Alcudii je plytke more, tam je teple na kupanie do konca oktobra.
@amelie2017 chceme tam ísť s w 2 a pol ročným synom preto to plytké more
@iwet25 no mi to tiež nemáme ešte kúpené
@iwet25 calla millor
@nikusa1510 september nezhodnotim, ale my sme boli v polovici oktobra, skoro koniec sezony a bolo 25 stupnov, ze uplne super bolo, ziadna horucava, proste pocasie akurat. Boli sme v Cala d'Or
@nikusa1510 my akurát zajtra ideme do Condesy tak dám vedieť
@tinus89 tak mi už tam nepôjdeme ani nikde manžel má zlomený prst ale daj vediet nabudúce rok sa zíde😊
@andrea112255 ahoj , mozes poradit hotel?
@haslerka31 bola som v septembri v " Club Simo" .. bolo to v pohode. Páčilo sa mi tam
@andrea112255 dakujem
@nikusa1510 ja som bola raz na Malorke v septembri a dosť horúco bolo.. oplatí sa aj tak ísť..aj toho roku idem v septembri 🙂 na osobne nerada chodím v čase prázdnin to je už má môj vkus až veľmi horúco...myslím že naposledy na Malorke keď som bola v septembri bolo príjemných 28-30 .. to stačí