Ahojte, bol niekto z vás na Mallorce v aprili chceli by sme ísť počas prázdnin?Ake Vám tam vyšlo počasie? Okupali ste sa aspoň v bazéne? Dakujem 🙂
Žila som dva roky na Mallorce a kúpala som sa vždy až na konci mája. I keď Briti už v aj v apríli nemajú problém. Ale podľa mna je ideál maj.
@dedoo my sme boli minulý rok v polovici mája a celý týždeň sme chodili v bundách a šáloch, bolo síce nádherné počasie, slniečko svietilo, ale fúkal silný vietor, takže na pocit bola dosť kosa...my sme tam šli na poznávačku, prenajali sme si auto a celý týždeň sme cestovali po Mallorce, boli sme si pozrieť aj pláže, ale kúpať sa určite nedalo, jasne, že odvážlivci boli, ale mne bola zima aj za nich :D každopádne odporúčam tieto mesiace apríl/máj na poznávanie, nie je až tak veľa turistov, v hlavnej sezóne by som tam asi ísť nechcela ;)
@dedoo hotel HM Gran fiesta hned na plazi a cca 9-10 km od Palma de Mallorca centra; my smeboli kratko 3 dni tak sme sa prechadzali pesi od hotela az do centra, je tam krasna katedrala a pekne ulicky, urcite je co popozerat. Ak planujete dlhsi pobyt, urcite by som prenajala auto/prip bike a isla aj dalej po okoli. Su tam pekne promenady aj pre bicykle, ktore prenajimaju na kazdom kroku
v aprili este v Malorke isto nebude take teple pocasie ako cez letne mesiace. treba si zobrat teplejsie oblecenie a pocitat s tym, ze mozno sa ani v bazenoch neokupete. to by tam museli davat teplu vodu a ktovie, ci to tak praktizuju. skor by som riesila nejake tie vyletiky.
Zienky, ideme koncom mája na MALLORCU. Aké počasie tam vtedy býva? Kúpať sa určite nebudeme, ale slnko hádam svietiť bude :D
My sme boli minuly rok koncom marca (27-30) a pocasie sme mali pekne slnecne, dokonca som si spalila tvar, ked jeden den pofukovalo a necitila som slniecko; ja som sa neodvazila este kupat, ale manzel sa kupal v bazene pri hoteli, mohlo byt 22-23 stupnov. More bolo svieze😄 kupali sa windsurfisti.