Ahojte, prosím odporučte, kde ste boli, kde sa Vám páčilo, cez ktorú cestovku- za každý tip, lebo radu ďakujem ❤️
Za mna tropicarium v Palma bolo nadherne
ahoj, na mallorke som bola bez cestovky takže tú ti poradiť nemôžem ale ak máte takú možnosť určite odporúčam požičať si auto a navštíviť viac miest. V španielsku sú všetky pláže verejné takže bezplatné lehátka pri hoteli nečakaj (môže sa stať že budú ale je to veľmi vzácne). Určite sa vyplatí ísť do hlavného mesta na večernú prechádzku. Potom Cap de formentor a caló des moro by som určite nevynechala 🙂
@danielllka Ahoj,boli sme s Fischerom v S'Illot, ktorý je promenádou spojený s vedľajším strediskom Sa Coma, takže sme to mali 2 v 1 🙂 Sú tam krásne pláže s bledým pieskom a pozvoľným vstupom do mora, vhodné aj pre malé deti.
Boli sme pozrieť aj v Cala Millor,tam bola tiež veľmi pekná pláž.
Pri Mallorce nemas co pokazit, mame ju prechodenu aj s Ibizou a tam je proste vsade super
@macka06 co viem Spanielsko ma verejne plaze, aspon tak to tam vsade bolo na Mallorca ( chodili sme po vela beaches, mali sme rented car ), nikde nebol poplatok a slnecnik musel byt vlastny. Nemala si, tak nebol. Lehatka boli vzdy obsadene. Ale nebolo to ako v Caorle,ze platis hotel a k tomu mas nejaku kartu na plaz, pripadne 15 eur na den za lehatko. Dokonca ani bary tam nemali ako privat beach. Cize sa divim, ze kde toto maju potom. Mali nejake ako ihriska na plazi za poplatok, to som videla vsade. My sme si na dalsi den kupili slnecnik za par eur a s tym behali. Pred hotelom bola plaz s lehatkami, ale nedalo sa tam do vody. Cize si tam mohla iba lezat. Ale nebolo to tiez nejak obmedzene, nakolko tam bola public running and fitness road.
@tina1549 Ahoj, môžem sa prosím opýtať či stále platí, že je cesta na formentor zatvorená medzi 10-19 hod? Zároveň či nemáš skúsenosť, ak pôjdeme pred 10 hod alebo po 19 hod, býva tam v takomto čase množstvo ľudí? Vyjdeme autom hore alebo v čase sezóny je cesta hore zatvorená nonstop? Ďakujem
@danielllka ahoj. My sme boli v Can picafort. Velmi sa nam pacilo. Aj to zilo aj bol klud. Je tam aj promenada pri plazi. Krasna dlhaa plaz. Cele sa to tiahne az do alcudie. Je tam aj plaz platja de muro. Medzi can picafort a alcudiou. Vlny vpohode. A na druhy koniec ostrova to je len hodinka tusim. My sme si aj pozicali auto a ostrov pobehali kade tade. To urcite odporúčam ak sa vam da. A cestovku neporadim zial. Mesiac po navrate ju tusim zrusili ale bola nemecka ci rakuska