Mallorca - počasie na začiatku júna

8. apr 2023

Ahojte chcem sa opýtať na počasie na Mallorce začiatkom Júna ?

A tiež na teplotu vody... ci je vhodná aj pre malé deti.

Ak poznáte niekto časť Calas De Mallorca, tak mi napíšte co na tu čas vravíte, či je tam pekne a nejaké centrum s obchodmi a reštauráciami.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deginko
8. apr 2023

Bola som na Mallorce 2krat na začiatku júna.Pocasue veľmi teplé horúce,avšak more prvé dni ešte chladnejšie..odvážila som sa do vody celá vojsť až asi na 3 deň....ku koncu pobytu už bolo more teplé ako čaj.Bola som v oblasti El Arenal... takže za mňa až druhá polka júna ak aj s deťmi

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sasa1310
8. apr 2023

tak Stredozemné more je celkovo chladné ešte v júni resp. ešte aj začiatkom júla

nikol789
8. apr 2023

My sme boli 12.6 na Mallorka a počasie bolo super, teplúčko aj more bolo akurat(pre dospelého), potom ku koncu dovolenky už bolo teplejšie aj tak že pre deticky...ale to už bol začiatok júla .

petamich
8. apr 2023

Calas je uzasne miesto, zila mi tam kamoska, tak som ju bola viackrat pozriet, zvykla som koncom juna/zaciatkom septembra, v juni bola teplota vzduchu uz velmi fajn, v mori som vela casu nepobudla, nemam rada studenu vodu ale tak ja som asi privelmi citliva, ludia sa normalne kupali 🙂

petamich
8. apr 2023

@mb2021 el arenal hlavne nie je uplne miesto (za mna) kam by som sla s malymi detmi 🤷‍♀️ sice je to uz par rokov co som tam bola ale vtedy to bol nemecky party spot ale asi aj tam zalezi, kde presne je clovek ubytovany

autor
8. apr 2023

@petamich a je tam aj nejaká nákupná časť? Obchody, bary...
A plaze sú pekne ?

autor
8. apr 2023

Ďakujem vám za info. Mame na výber 2 termíny tak zvolíme ten neskorší od 15.juna

petamich
8. apr 2023

mne to prislo skor ako menej turisticke miesto (v zmysle masovej turistiky), najdes tam bezne obchody ako potraviny, lekaren, drogeria, par barov, kaviarniciek, suvenirove obchody, na seriozne nakupy oblecenie a tak som chodila do Palmy tam je velky obchodny dom El Corte Ingles, super veci tam vzdy mali 🙂 a plaze boli take mensie ale pekne

amelie2017
8. apr 2023

Zila som na Malorke 7 rokov. Take ozajstne kupanie, ze vydrzis vo vode hodiny, od polky juna. Ale od zaciatku aprila sme sa uz vzdy "cvachtali". Vela aj zalezi, kde ides. Taka Alcudia, Playa de Muro - zatoky, plytka voda- zohreje sa rychlejsie. Cala Sant Vicente- studena voda aj v auguste, pritom kusok dalej je tepla ako caj. Calas de Mallorca radsej druha polovica juna. Obchody- typicke dovolenkove. Ako pisla petamich, na vacsie nakupy Palma- aj ked v case akcii radsej neist.