Ahojte baby. Poradte nejake typy alebo rady na Maldivy v auguste. Vraj sa tam neoplati ist lebo je vysoka pravdepodobnost zrazok. Mate niekto skusenost? Odporucania na konkretny rezort alebo cestovku? Dakujem pekne za kazdu radu 😊
@klaudi22 @klaudi22 ahoj, my sme boli vlani uprostred augusta na svadobnej ceste a parada... Jeden den doobeda prsalo, ale nejak mi to nevadilo, to uz sme tam boli asi 5. den, tak to bola aj celkom zaujimava zmena (ale vravela som si, ze zazit to prvy den, tak ma to asi zaskoci :D )
Ano, nase leto je u nich "zima" ale to v praxi znamena, ze sa moze stat ze aj uvidis dazd 🙂 ale co sme sa aj bavili s miestnymi, ze to su dazde co rychlo pridu aj rychlo odidu, takze ja by som sa toho nebala.
Inak sme boli v Kudafushi resort, povodne sme mali ist inde, ale ten zavreli, tak majitel presunul vsetky rezervacie na Kudafushi, co bola celkom parada, lebo to bol uplne novy resort 🙂 naaaadherne spomienky 🙂
Drzim palce pri vybere a krasnu dovolenku 🙂
Žienky mam na vas este otazocku. Ako to funguje s elektrickymi zasuvkami? Predpokladam,ze tam nemaju klasicke europske..aky adapter si je potrebne zohnat? Dakujem Vam 😊
@klaudi22 inak ti doporucujem po vybrati rezortu napisat email priamo do rezortu (odpovedia okamzite), a spytat sa uplne na vsetko, co potrebujes vediet, prip.aj poziadat napr.o vilu na vychodnej strane, ci poziciavaju zadarmo plutvy na snorchlovanie(dolezity detail, nemusis ich tahat z domu)....a pod., tak sa spytas aj na adapter, lebo moze sa to lisit pri niektorych rezortoch, ale my sme boli v styroch a vzdy boli bezplatne k dsipozicii
Cez aku cestovku ste boli a kolko casti cca vysko
@klaudi22 v auguste som.nebola, len jun/jul a vzdy nas vyslo krasne pocko, v auguste moze byt viac uprsabe pocko.Rezorty-zalezi na tvojej peñazenke, lacnejsie su tie dostupne rychlolodou a drahsie hydroplanom, doporucujem min.4*, budes mat celkovy zazitok z krasneho ubytka, upraveneho prostredia, ochotneho a mileho.personalu, kvalitneho jedla...nehladaj ubytko typu turista na velkych ostrovoch, kde ziju aj miestni.Ubytovanie v rezorte zvol v samostatne stojacej vile na plazi/alebo na koloch nad vodou.All inclusive je dobra volba pre dospelych, ak nie ste narocni a nepotrebujete napr.znackove vino, aj to sudove sa da pit( vacsinou z Juznej Afriky)