Maldivy so 16-mesačným dieťaťom

janka27101988
29. dec 2020
Používateľ janka27101988 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janka27101988.

Dobrý deň, maminky, ktoré ste boli na maldivach s menšími detičkami, ktorý rezort/ostrov odporúčate? Ako to vaše detičky zvládli a čo strava a voda? Prípadne nejaké postrehy, rady. Kočík využijem? Dakujem

adazmrzka
1. jan 2021

@janka27101988 Ahoj my sme boli ked mala malinka 8 mesiacov a potom o rok to mala 20 mesiacov a potom zas o dalsi rok. Zvladla to pokazde uplne super aj lietadlo aj hydroplan aj lod aj celu dovolenku. Vzdy sme mali All inclusiv bez toho sa tam neoplati vobec bo je vsetko drahe a vodu sme dostavali na izbu v sklenenych flasiach. A ked bola 8 mesacna tak som brala zo sebou aj hotovu stravu,vyzivy a pudingy potom som uz nebravala.

janka27101988
autor
1. jan 2021
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janka27101988.

@adazmrzka ahoj, ďakujem !!! Môžem sa len spýtať, či mala píla tu ich vodu z fľašiek a či bolo všetko ok? A či je treba aj repelent pre deti, alebo to bolo ok?

adazmrzka
2. jan 2021

@janka27101988 ahoj ano pila ja som jej s tym aj mlieko zarabala a aj nalievala do jej flasky. Nemala nikdy ziadny problem. A repelent sme bravali vzdy potrebovali sme ho ale len na jednom ostrove tam bolo vtedy velmi vela komarov ale tam sme boli len 5 dni a potom sme isli na iny ostrov a tam to bolo uz fajn. Kludne sa pytaj co ta napadne. Tento rok sme neboli koli korone ale uz mame booknuty oktober tak dufam ze pojdeme.

janka27101988
autor
7. jan 2021

@adazmrzka super ďakujem 🙏 a ak sa.smiem spýtať, ktorý hotel/ostrov by si odporučila? Ak si bola na viac miestach sú veľké rozdiely? Dalo sa tam aj pokocikovat na tom piesku? My by sme chceli ísť už teraz február-marec, tak uvidíme.

adazmrzka
7. jan 2021

@janka27101988 za malinko 😉 Mala som kocik mamas&papas urbo a to bolo trosku horsie v tom piesku aj ked chodnicky su utlacene a potom som mala Valco snap a ten ma vacsie kolieska tak v pohode. Ale pekne som ju vzdy uspala v kociku aj po obede aj vecer. Mna sa najviac pacil Kuredu island resort tam sme boli 2krat, potom Irufushi resort a este sme boli Meeru island resort. Ale vsade je uplne krasne.

elenkaba
7. jan 2021

@adazmrzka prosim ta, mozes mi odporucit aj konkretny hotel, kde sa vam najviac pacilo? Dakujem

janka27101988
autor
7. jan 2021

@adazmrzka super, ďakujem 🙏 pôjdem ich tiež mrknut

adazmrzka
8. jan 2021

@elenkaba najviac sa mi pacilo na tom Kuredu - strava vyborna aj detske menu, more krasne, snorchlovanie super korytnacky, raje, zraloky, vecerne programy super, vilky pekne, detske ihrisko, bazen+ detsky bazen super

adazmrzka
8. jan 2021

@janka27101988 a uz mate nejaky rezort zarezervovany? My mame Olhuvelly ale este rozmyslame nad Kuramathi ten je zevraj super.

valeri80
15. jan 2021

@adazmrzka možem sa opytať, cez ktoru agenturu sa oplati isť? A kolko cca trvala cesta? Ďakujem

janka27101988
autor
16. jan 2021

@adazmrzka ja som pozerala sun Island, švagriná tam boli, ale priame lety skoro všetko vypredané do polky marca, kuredu tiež až od 18. Marca,tak už hľadám jedno cez druhé, čo bude voľné. Zaváhali sme, zistovala som poistenie a to čo sa najviac oplatilo je fuč 🤷 tak čo príde bookujem

adazmrzka
17. jan 2021

@janka27101988 ono sa to nezda ale rychlo sa tie hotely a lety minaju. Ale verim ze nieco pekne najdete. My vzdy vo februari rezervujeme na oktober vtedy su najlepsie ceny aj hotelov aj letov. My vzdy chodime s let. spolocnostou Quatar s jednym prestupom v Dohe priamy let sme este nemali.

adazmrzka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nataska123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz