Málaga - dovolenka v júli

lopitacko
7. jan 2025

Ahojte, v lete sa chystáme do Malágy na dovolenku. Všetky informácie, ktoré sú dostupné sa nám pozdávajú, avšak trošku si nie som istá plážou. My budeme 7 minút pešo od pláže Playa de Huelin. Na niektorých fotkách z francúzskej stránky to bolo horšie čo sa týka hustoty ľudí na pláži ako v Bibione. Máte niekto skúsenosť s touto plážou? Pôjdeme šiesti čiže prenájom auta je asi málo pravdepodobný. Ďakujem za odpovede a vaše skúsenosti.

sissy27
7. jan 2025

@lopitacko v top sezone cakas poloprazdne plaze? Nesranduj…

erika212
7. jan 2025

No tak počítajú zhruba milión ľudí. Vážne. A brutálne teplo. My chodíme až v septembri. V júli by sme to nedali.

janinah
7. jan 2025

Koncom maja sme dali poznavacku v malage a potom sme sa presunuli na plaze do torremolinos.vlaky chodia v pohode.velmi pekne mestecko.

biba_18
7. jan 2025

ja by som neostávala v malage - je to mesto veľké ako bratislava + polka vnútrozemského španielska sa počas leta sťahuje na juh, andaluzia je top turistická destinácia pre španielov... bude tam kopec ľudí, nakoľko huelin je ešte tradičná pláž 🙂 v zmysle že tam ľudia chodia lebo je pekná, má pekný piesok a je blízko centra... a more studené, všetci budú na brehu ... ale zas, možno vás to bude baviť...

lady083
7. jan 2025

ja by som urcite pozicala auto. je tam vela peknych miest aj prazdnejsich plazi. od Malagy po Marbellu bude plno urcite, potom smerom k Gibraltaru je to lepsie. my mame vzdy auto od Marbesol, skus pozriet na webe termin a cenu za 6 miestne. rezervaciu vies hocikedy zrusit.

oliviakatka
7. jan 2025

Boli sme na prelome jún/júl. Voda bola extrémne ľadová. Pláž bola v pohode, nezdala sa mi preplnená. Ale viac sa mi páčila Benalmadena - tam zas bolo strašne veterno. Prešli sme pobrežie od Nerje po Marbellu. Ideálne prenajať auto a presúvať sa. Taká Nerja cez víkend - parkovacie miesto muž hľadal 5 hodín. Ubytko sme mali v Torrox Costa - tam boli pláže na zaplakanie, skôr pre rybárov a psíčkarov. Je tam čierny piesok - komplet všetko sme mali zad*bané.

oliviakatka
7. jan 2025

Malagueta 1.7 poloprázdna ✌🏼

lucik194
7. jan 2025

teple more necakaj, stale je to voda z atlantiku, malaga je "mesto zabavy" plus milion teens a mladych ludi, kvoli velkemu mnozstvu letnych skol, to toho turisti.
teplota moze byt 30-35 ale kludne aj 40st. andaluzia je naozaj nevyspytatelna.

prazdnu plaz urcite v malage necakaj. neviem inak na kolko chcete ist, ale urcite by som s prenajala auto pre 7ks, a pochodila co najviac, ono na tej plazi v malage zase trcat, to mozes ist aj hocikde inam a sa aj okupes, tu sa okupes, ale tri hodiny v tej vode urcite nebudes......

lucik194
7. jan 2025

malaga mala v roku 2024 okolo 4 milionov navstevnikov, takze ta plz naozaj v malage nebude prazdna

biba_18
7. jan 2025

@oliviakatka tá voda je tam ľadová furt - kvôli tomu že je to voda z atlantiku - detto vietor tam fúka asi celý rok presne z rovnakého dôvodu - prúdenie vzduchu sponad oceánu - preto tam chodia španieli na leto - je horúco, ale veterno a preto je pocitovo menej ...

queen_mary
7. jan 2025

@lady083 aj my chodime marbesol. Asi jediny, co nepytaju depozit.

A tiez neodporucam ostat v malage, ale ist dalej smer marbella/estepona